Λιάγκας για επεισόδιο στο ματς της Εθνικής: "Ήρθαν 2-3 απειλητικά από πίσω μου και είπα τώρα θα τις φάω"

Πλήθος κόσμου συνέδραμαν με την παρουσία τους στο δύσκολο έργο της Εθνικής Ελλάδας το βράδυ της Τρίτης (21/11) κόντρα στους δευτεραθλητές κόσμου Γάλλους, με τη "γαλανόλευκη" να κοιτάζει στα μάτια την παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ και να αποσπά την ισοπαλία με 2-2.

Ανάμεσα στους φιλάθλους που είδαν το μεγάλο παιχνίδι από τις κερκίδες της "OPAP Arena" ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, με τον 54χρονο παρουσιαστή να αναφέρεται το πρωί της Τετάρτης (22/11), μέσω της εκπομπής τους, στη δυσάρεστη εμπειρία

που βίωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας: "Λυπάμαι πάρα πολύ που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής έχουν ξεπεραστεί", ανέφερε στον εισαγωγικό του λόγο, πριν συνεχίσει εξιστορώντας το περιστατικό.

"Εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ και πήγα χθες καλεσμένος για να δω το παιχνίδι της Εθνικής. Προχωρούσα λοιπόν μόνος μου στον δρόμο και πήγα από ένα στενάκι που ήταν κάποια γραφεία οπαδικά. Σε αυτά ήταν μαζεμένοι γύρω στους 100 ανθρώπους. Με βλέπουν, λοιπόν, να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν και αρχίζουν να με βρίζουν σκαιότατα για το ότι είμαι Ολυμπιακός.

Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός, ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει ποτέ άλλη ομάδα, δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται, κάνω πλάκα. Το παιδί μου παίζει για τον Παναθηναϊκό και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω για τον Παναθηναϊκό. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά.

Άκουσα τα εξ αμάξης και το θέμα δεν είναι ότι τα άκουσα. Κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν απειλητικά από πίσω μου και λέω τώρα θα τις φάω. Είπα δύο είναι τα τινά, είτε προχωράω και κάνω τον βλάκα και τις τρώω ή γυρίζω. Γυρίζω, λοιπόν, και τους λέω παιδιά τώρα προφανώς κάποια πλάκα κάνετε. Είναι παιχνίδι της Εθνικής και ενώ οι περισσότεροι βρίζουν, υπάρχουν 2-3 σοβαροί και λένε αφήστε ρε παιδιά τον άνθρωπο, μάγκας είναι, να περάσει και έτσι πέρασα.

Δηλαδή, κυριολεκτικά θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει. Δεν έχω μπει σε καβγά στη ζωή μου ποτέ και θα τις έτρωγα χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι πλάκα. Χαιρόμαστε όλοι με τη νίκη, στενοχωριόμαστε με την ήτα της ομάδας μας, μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές κλπ. γιατί; Τόσος συσσωρευμένος θυμός. Τόσο μεγάλη πώρωση. Δεν μπορώ να το καταλάβω".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

Keywords
Τυχαία Θέματα