Μακάμπι, ξέσπασε ο Ντέρικ Γουίλιαμς μέσω twitter: "Πέντε δευτερόλεπτα δεν μπορούν να πουν όλη την ιστορία"

Η είδηση ότι οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Τζέιλεν Ρέινολντς και Τζειμς Νάναλι ξενύχτησαν και γλέντησαν μόλις λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Μακάμπι από την Χάποελ Τελ Αβίβ στον ημιτελικό του Κυπέλλου και την προσπάθεια των οπαδών της ομάδας να μπουκάρουν στα αποδυτήρια έκανε τον γύρω του κόσμου. Αυτό όμως είναι που υποχρέωσε τον Γουίλιαμς να βγει στην αντεπίθεση μέσω twitter.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξέσπασε με δύο post του, αναφέροντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν βγει απλώς για φαγητό

και το VIDEO που κυκλοφορεί δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά τους τρεις τους να περιμένουν τον λογαριασμό. "Καμία φορά παίρνεις 5 δευτερόλεπτα μίας ιστορίας που κράτησε μία ώρα" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, ο Γουίλιαμς αναφέρει στο post του:

"Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και γλυκό. Το να πιστεύετε αλήθεια ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν ενδιαφερόμαστε επειδή είναι του Αγίου Βαλεντίνου, "κάτι που δεν θα ποστάραμε ποτέ", είναι χαζό. Αυτό κάνουν οι ίδιοι οι οπαδοί που προσπαθούν να μειώσουν τους παίκτες τους.

Ένα άδειο εστιατόριο όπου περιμέναμε τον λογαριασμό μας έγινε ένα φεστιβάλ για τα ΜΜΕ. Καμία φορά, παίρνεις πέντε δευτερόλεπτα μίας ιστορίας που κράτησε μία ώρα... Σκεφτείτε ό,τι θέλετε και διαφωνήστε όσο θέλετε. Μην εμπλέκεται όμως το όνομά μου με βλακείες επειδή θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για το πώς νιώθετε" .

Δείτε το σχετικό post:

Keywords
Τυχαία Θέματα