Μέσι: Η ξεχωριστή αφιέρωση σε συμπαίκτη του μετά από την πρώτη νίκη με την Ίντερ Μαϊάμι

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να περιμένει το φίλαθλο κοινό από τον Λιονέλ Μέσι, με τον 35χρονο Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να μπαίνει αλλαγή στο 54ο λεπτό του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Κρους Ασούλ στο πλαίσιο του Leagues Cup και να υπογράφει τη νίκη της ομάδας του.

Αυτό το έκανε μάλιστα με εκπληκτικό buzzer beater, γράφοντας το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 94ο λεπτό, με τον Pulga να αποθεώνεται

από το κοινό που κατέκλυσε το " DRV PNK Stadium" της Φλόριντα και τον ίδιο να δείχνει την κλάση του και μετά το τελικό σφύριγμα.

Αυτό έγινε όταν κλήθηκε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, με τον πρώην άσο των Μπαρτσελόνα και Παρί να αφιερώνει τη νίκη σε έναν συμπαίκτη του, που η μοίρα τού έχει γυρίσει την πλάτη το τελευταίο διάστημα με διαδοχικούς τραυματισμούς.

"Επιτρέψτε μου να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον συμπαίκτη μου, Ίαν Φρέι, που υπέφερε στα αποδυτήρια από τον τραυματισμό που υπέστη.

Προέρχεται από δύο σοβαρούς τραυματισμούς και απόψε είχε κακή τύχη αφού τραυματίστηκε ξανά", τόνισε ο Μέσι για τον Φρέι, που ήταν βασικός όμως έγινε αλλαγή με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέσι, Ίντερ Μαϊάμι,mesi, inter maiami