Μουντιάλ 2022: Η μπάλα που "έκλεψε" τη δόξα του Ρονάλντο στο Πορτογαλία - Ουρουγουάη φορτίζεται όπως ένα κινητό

Πολλή κουβέντα έγινε για τον σκόρερ του 1-0 στο Πορτογαλία-Ουρουγουάη, αφού οι Μπρούνο Φερνάντες; και Κριστιάνο Ρονάλντο διεκδίκησαν την "κηδεμονία" του πρώτου από τα δύο γκολ με το οποίο τελείωσαν το ματς οι Πορτογάλοι.

Την περισσότερη συζήτηση βέβαια την "ξεσήκωσε" ο ίδιος ο Ρονάλντο, ο οποίος από τη λήξη κιόλας του αγώνα (αλλά και κατά τη διάρκειά του) ζητούσε να κατοχυρωθεί το γκολ στον ίδιο, θεωρώντας ότι ακούμπησε την μπάλα

με το μαλλί.

Κάθε κουβέντα βέβαια σταματά όταν το αποφασίσει η τεχνολογία, όπως και έγινε όταν η Al Rihla αποφάνθηκε και έχρισε σκόρερ τον Μπρούνο Φερνάντες (που ήταν ήδη δηλαδή).

Οι αισθητήρες που είναι εγκατεστημένοι στο εσωτερικό της μπάλας του τουρνουά, της Al Rihla της Adidas, επιστρατεύτηκαν για πρώτη φορά στο Μουντιάλ, ωστόσο, για να φτάσουν να χρησιμοποιηθούν έπρεπε πρώτα να φορτιστούν. Πώς; Όπως ακριβώς φορτίζεται ένα κινητό, ένα tablet ή ένα smartwatch. Μπαίνοντας στην πρίζα.

Ιδού και η απόδειξη:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο, Πορτογαλία - Ουρουγουάη,mountial 2022, ronalnto, portogalia - ourougouai