Μουντιάλ 2022, Βαλντεράμα: "Η Αργεντινή έφτιαξε μία ομάδα για να νικάει, όπως και το 1986"

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ήρθε η ώρα της Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι για να ανέβουν στο ποδοσφαιρικό Έβερεστ, με έναν θρύλο του νοτιοαμερικανικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Κάρλος Βαλντεράμα, να είναι ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της συγκεκριμένης άποψης.

"Απολαμβάνω τον Μέσι. Πάντα τον απολάμβανα, γιατί δημιουργεί για τον εαυτό του για να παίζει. Του αρέσει το ποδόσφαιρο", τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό του Κατάρ "IBC" ο Κολομβιανός παλαίμαχος μέσος (θα βρίσκεται στην Ντόχα για τον επόμενο μήνα

εκτελώντας χρέη τηλεσχολιαστή), για να προχωρήσει σε έναν παραλληλισμό της Αργεντινής του Μπιλάρδο το 1986 που πήρε το τρόπαιο, με τον Μαραντόνα μπροστάρη, με εκείνη του Σκαλόνι:

"Έφτιαξαν ομάδα, η Αργεντινή έχει μια ομάδα. Όπως λέει ο Χόρχε Μπουρουτσάγα, η Αργεντινή εκείνη την εποχή δεν είχε μόνο τον Μαραντόνα, είχε μια ομάδα που ο κόσμος αργότερα αναγνώρισε.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, η Αργεντινή έφτιαξε μια ομάδα, και όχι μόνο για τον Μέσι, αλλά για να νικάει".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

Keywords
Τυχαία Θέματα