Ο Χρήστος Σερέλης αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της Stoiximan Basket League

Ο Χρήστος Σερέλης που οδήγησε το Λαύριο στην κορυφαία διάκριση της ιστορίας του, την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της Stoiximan Basket League, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για τη σεζόν 2020-21.

Ο 47χρονος κόουτς επικράτησε με ποσοστό άνω του 50% σε όλες τις ψηφοφορίες των Stoiximan Awards 2020-21.

Ο Σερέλης, που ολοκλήρωσε για 17η χρονιά του στην ομάδα της ανατολικής Αττικής, συγκέντρωσε 17 από τις συνολικά 24 ψήφους (ποσοστό 70.83%) στην ψηφοφορία

των προπονητών και των αρχηγών των 12 ΚΑΕ της Stoiximan Basket League. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμισαν οι Άρης Λυκογιάννης του ΠΑΟΚ και Ηλίας Καντζούρης του Κολοσσού H Hotels που έλαβαν από δύο ψήφους.

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ο Σερέλης συγκέντρωσε τις 26 από τις 40 προτιμήσεις (ποσοστό 65%). Δεύτερος ήταν ο Λυκογιάννης με 4 ψήφους (10%).

Το ποσοστό που συγκέντρωσε ο κόουτς του Λαυρίου Megabolt στην ψηφοφορία του κοινού ανήλθε στο 51.04% με τον Άρη Λυκογιάννη να είναι και σε αυτή την ψηφοφορία δεύτερος με 13,99%.

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, "ο τίτλος "Προπονητής της χρονιάς" στη Stoiximan Basket League που μου αποδόθηκε με τιμά ιδιαίτερα και δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιβράβευση των προσπαθειών όλων των μελών της ομάδας ενώ αξίζει ιδιαίτερη μνεία στη συνεισφορά των συνεργατών μου στο προπονητικό team, Ισίδωρο Κουτσό και Σάκη Γιαννακόπουλο. Να είστε σίγουροι ότι όλοι εμείς στην ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου δουλέψαμε σκληρά, βήμα-βήμα και με πάθος όλη τη χρονιά για να κατακτήσουμε «απάτητες κορυφές» επιβεβαιώνοντας ότι… το χαμόγελο της επιτυχίας κερδίζεται.

Σε αυτή την περίεργη και μεταβατική αγωνιστική χρονιά το Λαύριο Megabolt απέδειξε ότι είναι οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτούς, σε όλους τους συνεργάτες μου, σε όσους αγκάλιασαν, πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μας και βέβαια σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους (αρχηγοί ομάδων, προπονητές, φίλαθλοι, εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε.)".

Keywords
Τυχαία Θέματα