Ο Έλβαρ Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ έγραψε ασύλληπτο triple-double στον θρίαμβο επί της Γαλατασαράι

Δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όταν συνδυάζεται και με θετικό αποτέλεσμα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Ο Έλβαρ Φρίντρικσον αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ για να ηγηθεί στη σεζόν 2023/24 και το βράδυ της Τετάρτης (18/10) απέδειξε στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Γαλατασαράι (88-77) για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League ότι είναι παίκτης πραγματικά

σπουδαίος.

Ο 28χρονος Ισλανδός έγραψε ένα τεράστιο triple-double με 19 πόντους (4/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5/8 βολές), 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 34 λεπτά, με την δέκατη τελική του πάσα να δίνεται στην προτελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ. Ο Άντριου Χάρισον έβαλε το καλάθι και ο Φρίντρικσον έφυγε από το Σινάν Ερντέμ Ντομ με ένα επίτευγμα που είναι πραγματικά πολύ σπάνιο στην Ευρώπη. Αυτό ήταν το τρίτο triple-double σε οκτώ σεζόν στο BCL και το πρώτο σε εκτός έδρας αγώνα.

Ο Κρις Κράμερ της Όλντενμπουργκ είχε γράψει τον Ιανουάριο του 2017 το πρώτο triple-double με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ απέναντι στην Ουσάκ Σπορτίφ, ενώ ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους της Νεπτούνας είχε γράψει τον Νοέμβριο του 2017 το δεύτερο με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ απέναντι στον... ΠΑΟΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα