Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο SPORT24: "Στην αρχή της εβδομάδας το ραντεβού με τους πρόεδρους, να κάνουμε την ομάδα ακόμα καλύτερη"

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο SPORT24 και τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Γιάννη Φιλέρη. Τι είπε για την επόμενη σεζόν και τον στόχο μίας ακόμη καλύτερης ομάδας.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

Για τη χαρά και την ικανοποίηση: "Δεν χωράει αμφιβολία πως ό,τι και να κάνεις πρέπει να νικήσεις το τελευταίο ματς. Γνωρίζοντας

ποιο θα είναι το ματς και με ποιον θα παίζεις, όλα αυτά τα χρόνια. Η χαρά είναι και από την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. Όσοι μας συντρόφευσαν σε αυτή τη διαδρομή, όσοι φίλαθλοι ήρθαν στην Ευρώπη και στην ελληνική επικράτεια, ίσως να αισθάνονται χαρούμενοι για τον τρόπο που παίζουμε και τη δουλειάς μας".

Για το σχέδιο του, αν ήταν έτσι από την αρχή ή προέκυψε: "Ήταν 100% στο μυαλό μου. Θα ήθελα να χτίσει μία σχέση με τον κόσμο, να δημιουργήσει νέους φιλάθλους. Να νιώθουν και την μπασκετική ομάδα κομμάτι της καθημερινότητας του. Δεν το πέτυχα εγώ, το πετύχαμε όλοι μαζί. Επιστέγασμα τα sold out και ο κόσμος σε Βελιγράδι και Κάουνας . Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Αυτά τα χρόνια έχουν καταθέσει πολλά χρήματα με κόπο και αυτή είναι η ανταμοιβή τους".

Για την επόμενη μέρα: "Αρχές της εβδομάδες θα κάνουμε ραντεβού με τους προέδρους για να χαράξουμε την στρατηγική μας. Να κάνουμε την ήδη καλή ομάδα, ακόμη καλύτερη. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται, ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει τρελά χρήματα όπως ισχυρίζονται. Μπορούμε να κάνουμε μία εξίσου καλή ομάδα και γιατί όχι καλύτερη".

Για την απόκτηση του ΣΕΦ: "Δεν υπάρχει αμφιβολία. Το ΣΕΦ είναι η έδρα του Ολυμπιακού, η θέση του είναι φοβερή, παρ' όλα αυτά χρειάζεται βελτιώσεις για να γίνει έδρα αντάξια και για την παροχή στους φιλάθλους. Θα είναι πολύ πιο ωραίο".

Keywords
Τυχαία Θέματα