Ο Λίνγκαρντ ταξίδεψε στη Νότια Κορέα για να υπογράψει στην FC Seoul

11:44 5/2/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ έχει να επιδείξει αξιοσημείωση παρουσία στα αγγλικά γήπεδα εδώ και μία δεκαετία όμως τώρα μετράει αντίστροφα όχι απλά για να αποχαιρετήσει ποδοσφαιρικά το Νησί αλλά και όλη την Γηραιά Ήπειρο.

Αυτό θα γίνει για χάρη της... FC Seoul, με την ομάδα της Νότιας Κορέας να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με διόλου ευκαταφρόνητες αποδοχές και να τον πείθει, με τον 31χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό να παίρνει το αεροπλάνο και να προσγειώνεται την Δευτέρα

(0/02) στην Σεούλ.

Εκεί τον υποδέχτηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας για να του δώσουν το πρώτο ζεστό καλωσόρισμα, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως είναι προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (06/02) και πως σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης είχε μείνει χωρίς ομάδα από το φινάλε της περασμένης σεζόν οπότε και έφυγε από την Νότιγχαμ, ενώ δεν είχε καταφέρει να τα βρει είτε με την Γουέστ Χαμ είτε με την Αλ Ετιφάκ, ομάδες με τις οποίες είχε κάνει κάποιες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα