Ο Οζίλ τρόλαρε την Ατλέτικο μέσω της μπλε κάρτας

22:13 8/2/2024 - Πηγή: Sport 24

Το ρεπορτάζ της "Telegraph" που έκανε λόγο για την απόφαση της IFAB για εισαγωγή τρίτης κάρτας στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου έβαλε πρόωρα στη ζωή του φίλαθλου κοινού την... μπλε κάρτα, με τους διαιτητές να έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποβάλλουν έναν παίκτη για 10 λεπτά.

Το νέο πρωτόκολλο που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή θα περιορίσει τη χρήση της νέας κάρτας σε δύο περιπτώσεις: για σκόπιμο φάουλ που σταματάει υποσχόμενη επίθεση αλλά και ασέβεια απέναντι στον διαιτητή.

Σε αντίθεση πάντως με τον πρόεδρο της UEFA,

Αλεξάντερ Τσέφεριν που δεν είναι φαν της μπλε κάρτας, όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του πριν από έναν μήνα, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτή την καινοτομία.

Ο λόγος για τον Μεσούτ Εζίλ που έφερε στο μυαλό του τις εποχές που ως παίκτης της Ρεάλ αντιμετώπιζε την σκληροτράχηλη Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε και έριξε τη σπόντα του για τους ροχιμπλάνκος και το άκρως δυναμικό παιχνίδι τους.

"Οπότε η Ατλέτικο θα παίζει τώρα με έξι παίκτες"; ήταν το ερώτημα του Οζίλ, με το οποιό κατάφερε να δημιουργήσει ντόρο μέσω της ανάρτησής του στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα