Ο Παναθηναϊκός χάνει τον Πάλμερ Μπράουν για περίπου ένα μήνα

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό στο κέντρο της άμυνας, αυτή τη φορά με τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν. Ο 26χρονος στόπερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, γεγονός που έφερε νέο κύκλο εξετάσεων, από τις οποίες προέκυψαν τα άσχημα μαντάτα.

Κι αυτό γιατί αποδείχθηκε πως το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί στην ποδοκνημική δεν έχει υποχωρήσει. Όπερ και σημαίνει πως θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε θεραπεία και θα κληθεί να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού

για τον επόμενο -περίπου ένα- μήνα.

Αν μάλιστα σε αυτό συνυπολογίσουμε τον σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, τότε γίνεται αντιληπτό πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο διάστημα που ακολουθεί. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ μερικές ημέρες αργότερα ακολουθεί η κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν για το Europa League.

Θυμίζουμε πως ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν τραυματίστηκε στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Πάλμερ Μπράουν,panathinaikos, palmer braoun