Ο Πάντερ απάντησε στην συγγνώμη του Γιουλ: "Ας συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ, όπως πάντα"

Η ομαδική σύρραξη στο Game 2 της Ρεάλ με την Παρτίζαν προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ. Μία σύρραξη που ξεκίνησε από ένα αντιαθλητικό φάουλ του Σέρχιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ, με τον Ισπανό να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του και τον Αμερικανό να απαντάει με δικό του post στο twitter.

"Οι σφυγμοί ήταν υψηλοί, το καταλαβαίνω απόλυτα. Ας συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ, όπως κάναμε

σε όλη την σειρά και όπως κάναμε άλλες φορές όταν αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλο" έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ.

Υπενθυμίζεται ότι παρά το απολογητικό ύφος των εμπλεκόμενων στην σύρραξη, η EuroLeague αναμένεται να τους τιμωρήσει όλους σκληρά.

Θυμηθείτε τον τσακωμό:

"Τα συναισθήματα με κατέβαλαν χθες. Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου και απολογούμαι στην ομάδα μου, στους αντιπάλους και στους οπαδούς της EuroLeague. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στο παρκέ. Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε ήδη μιλήσει με κάποιους παίκτες της Ρεάλ μετά το παιχνίδι και όλοι θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Ζητάω από τους οπαδούς να αποκλιμακώσουν την κατάσταση και να δείξουν ποιοι είμαστε ως ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι", συμπλήρωσε με νέα ανάρτηση λίγο αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάντερ, Γιουλ,panter, gioul