Οι Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν 160 εκατ. δολάρια στον Τζρου Χόλιντεϊ

19:37 4/4/2021 - Πηγή: Sport 24

Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να χτίσουν για τα επόμενα χρόνια, να παραμείνουν σε θέση να διεκδικούν κάθε σεζόν το δαχτυλίδι και να προσφέρουν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο το ιδανικό περιβάλλον, το supporting cast που θα τον βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό.

Γι αυτό, έσπευσαν να "δέσουν" τον Τζρου Χόλιντεϊ για ακόμη τέσσερα χρόνια, προσφέροντας στον έμπειρο πόιντ γκαρντ το ποσό των 160 εκατ. δολαρίων γι αυτό το διάστημα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για maximum extension (σ.σ.: υπήρχε player

option για το προσεχές καλοκαίρι για ακόμη ένα χρόνο συνεργασίας αντί 26 εκατ. δολαρίων) που θα κρατήσει τον 31χρονο περιφερειακό στο Fiserv Forum μέχρι το 2025.

Μέσα σε πέντε μήνες, ο Τζρου Χόλιντεϊ έδειξε πόσο σημαντικός είναι για τον οργανισμό των "Ελαφιών" άλλωστε -τελευταίο παράδειγμα η 33άρα που είχε απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Απριλίου. Μόλις τον Νοέμβριο του 2020, ήταν το βασικό απόκτημα στην ανταλλαγή που έστειλε στους Νιου Ορλίν Πέλικανς τον Έρικ Μπλέντσο, τον Τζορτζ Χιλ και τρία ντραφτ πικ πρώτου γύρου. Μία κίνηση που έδειξε πως το Μιλγουόκι ήθελε "εδώ και τώρα" να ανέβει επίπεδο και να τελειώσει... τη δουλειά, με την κατάκτηση του τίτλου.

Κι εκείνος έδειξε πως είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να αποκτήσει περισσότερους χώρους και να έχει ακόμη ένα σημείο αναφοράς σε άμυνα και επίθεση. Τη φετινή σεζόν ο Τζρου Χόλιντεϊ έχει 17 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 31.7 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας πολύ γρήγορα να εγκλιματίζεται στο νέο περιβάλλον και να επωμίζεται σημαντικό ρόλο στο rotation του Μάικλ Μπούντενχολζερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα