Ολυμπιακός: Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ανυπομονεί να επιστρέψει στο ΣΕΦ

Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ είναι πολύ θερμή υποστηρικτής, όχι μόνο του αγαπημένου της, αλλά και ολόκληρης της ομάδας του Ολυμπιακού. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους της την αγάπη της για τους ερυθρόλευκους.

Παρόλο, που ο Σακίλ ΜακΚίσικ, είναι τραυματίας μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες, η Μπέριλ ανυπομονεί να βρεθεί στις κερκίδες του ΣΕΦ.

Με αφορμή το γεγονός πώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποδεχθεί στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague, η Μπέριλ ανήρτησε μία φωτογραφία της σε στόρι στο Instagram, και να δείξει το πόσο χαρούμενη είναι.

"Τέσσερις μέρες έμειναν για το ΣΕΦ", ήταν το μήνυμα της πάνω στην φωτογραφία της. Ενώ αυτός δεν θα είναι ο πρώτος της αγώνας στην φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αφού παρακολούθησε από κοντά το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (88-78).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μπέριλ ΜακΚίσικ, ΣΕΦ,olybiakos, beril makkisik, sef