Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Κορδόν στην Αυστρία και οι επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων σε άμυνα και επίθεση

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, όπου θα παραμείνει έως τις 19 Ιουλίου. Παράλληλα, τρέχει και τα μεταγραφικά του ζητήματα, με τις δύο πρώτες προσθήκες να είναι γεγονός. Ο Ιμπόρα και ο Κίνι ανακοινώθηκαν από τους ερυθρόλευκους και σύντομα αναμένονται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο Μιλς.

Ο Αντόνιο Κορδόν έκανε πραγματικότητα αυτές τις δύο προσθήκες, που ολοκληρώθηκαν μετά την αναχώρησή του από την Αυστρία

για τη χώρα του την Ισπανία την Παρασκευή (10/7). Πλέον, οι ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται στις επόμενες κινήσεις του για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Κορδόν επέστρεψε στην Αυστρία, αλλά...

Ο Αντόνιο Κορδόν λοιπόν επέστρεψε στην Αυστρία, ενώ παρακολούθησε από κοντά και την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (11/7). Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής παραμένει standby για τους υπόλοιπος μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, με την άφιξη του στο προπονητικό κέντρο της Ράικα Βόλντερς, ο Κορδόν ήταν με το κινητό στο αυτί του, ενώ κατά την διάρκεια της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών είχε συζήτηση με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η οποία μάλιστα κράτησε και αρκετά λεπτά.

Οι επόμενοι στόχοι του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να προχωρήσουν άμεσα τις επόμενες υποθέσεις τους. Ο Αντόνιο Κορδόν, όσο βρισκόταν στην Ισπανία, προχώρησε την περίπτωση του Μάρκος Αντρέ. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός προσφέρει τρία εκατομμύρια στη Βαλένθια για την απόκτησή του.

Το "πόκερ" για τον Βραζιλιάνο επιθετικό φαίνεται να συνεχίζεται, με αρκετές ομάδες από την Ισπανία να έχουν μπει στο παιχνίδι και να προσφέρουν αρκετά χρήματα. Μένει να φανεί πώς θα τελειώσει αυτή η περίπτωση ή αν ο Κορδόν στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής θέλει να κλείσει και έναν κεντρικό αμυντικό τις επόμενες μέρες. Είναι μία θέση που ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση και λογικά τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Μπάρτρα είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες, τώρα έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ και μένει να φανεί αν θα γίνει κάποια κίνηση.

Στο κάδρο τις τελευταίες ώρες έχει μπει και το όνομα του 33χρονου αμυντικού, Χοσέ Λουίς Παλομίνο που ανήκει στην Αταλάντα και απασχολεί και άλλες ομάδες.

Τέλος, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιμένει στο πλάτος στο παιχνίδι του και γι' αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού πρώτης γραμμής. Επομένως και αυτή η θέση έχει μπει στο σημειωματάριο του Αντόνιο Κορδόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Κορδόν, Αυστρία,olybiakos, kordon, afstria