Ολυμπιακός μεταγραφές: Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπρνιτς, ανακοινώνονται Σκάρπα - Έσε και δηλώνονται στην ευρωπαϊκή λίστα

Προς την ολοκλήρωσή της οδεύει και η μεταγραφή του Ιβάν Μπρνιτς για τον Ολυμπιακό με τον παίκτη να έρχεται το μεσημέρι της Παρασκευής (18/08, 13.05) στη χώρα μας.

Ο Κροάτης έπαιξε χτες και στα 90 λεπτά της ήττας της Μάριμπορ από τη Φενέρμπαχτσε και την Παρασκευή θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στη χώρα μας.

Ο 21χρονος Κροάτης εξτρέμ αγωνίζεται και από τις δύο πλευρές, όμως κυρίως όμως παίζει στα αριστερά παρότι είναι δεξιοπόδαρος.

Άρχισε την καριέρα

του από τη Ζμάι και στη συνέχεια μετακόμισε στην Χάιντουκ Σπλιτ. Εκεί έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα πριν αποχωρήσει ως ελεύθερος για την Ντουγκοπόλιε το καλοκαίρι του 2021, ενώ ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Μάριμπορ.

Ο Ιβάν Μπρνιτς την περσινή σεζόν είχε 46 συμμετοχές με οκτώ γκολ και 13 ασίστ. Φέτος μετράει ήδη επτά συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Ανακοινώνονται οι Σκάρπα και Έσε

Πέρα από τον Μπρνιτς ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις αφού βρίσκονται στη χώρα μας από την Πέμπτη οι Σκάρπα και Έσε.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται εντός της Παρασκευής να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές τους με την ανακοίνωση των συμφωνιών.

Στόχος είναι αμφότεροι να δηλωθούν μέχρι το βράδυ στη λίστα της UEFA για τα playoffs του Europa League, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ακόμα δύο αλλαγές μέχρι και την παραμονή του αγώνα με την Τσουκαρίτσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Έρχεται, Ελλάδα, Μπρνιτς, Σκάρπα, Έσε,olybiakos, erchetai, ellada, brnits, skarpa, ese