Ολυμπιακός: Παίρνουν σειρά για ανανέωση Βαλμπουενά και Αβραάμ

Μετά τον Ελ Αραμπί που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2024, πλέον παίρνουν σειρά άλλοι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Βαλμπουενά και ο Παπαδόπουλος για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψουν για άλλη μία σεζόν και -εκτός

απροόπτου- η ανανέωση της συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό αναμένεται ν' ανακοινωθεί την Πέμπτη (16/6) ή την Παρασκευή (17/6).

Τόσο ο Βαλμπουενά όσο και ο Αβραάμ προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο Ρέντη και είναι γνωστό και εδώ και ένα μήνα ό,τι ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της παραμονή τους. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια και ο Πορτογάλος τεχνικός τους θεωρεί απαραίτητους.

Ο έμπειρος Γάλλος, ο οποίος είναι 37 στα 38, ολοκλήρωσε την τελευταία σεζόν με 3 τέρματα και 8 ασίστ σε 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ποιότητα του Βαλμπουενά είναι τέτοια που μπορεί να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό με την κατάλληλη διαχείριση και τον χρόνο συμμετοχής που μπορεί να του προσφέρει ο Μαρτίνς.

Όσο για τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος έχει την ίδια ηλικία με τον Γάλλο (είναι δύο μήνες μικρότερος), όποτε χρειάστηκε, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν έπαιξε σε πολλούς αγώνες την τελευταία περίοδο (αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια και είχε συνολικά 600 λεπτά συμμετοχής), αλλά είχε θετική παρουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα