Παναθηναϊκός: Μπήκαν Διούδης και Σάρλια

14:24 4/5/2022 - Πηγή: Sport 24

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης (4/5) στο "Γ. Καλαφάτης" μετά το ρεπό της Τρίτης (3/5) κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς ικανοποίησή του να μειώνονται τα προβλήματα και να σβήνονται ονόματα απ’ το απουσιολόγιό του, ενόψει της κυριακάτικης (8/5, 19:30) καθοριστικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των playoffs.

Συγκεκριμένα,

οι Σωκράτης Διούδης και Ζβόνιμιρ Σάρλια ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν απ’ την περασμένη εβδομάδα σε γόνατο και προσαγωγό αντίστοιχα κι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του 59χρονου τεχνικού για το μεγάλο ματς με τους "κιτρινόμαυρους" στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης περιελάμβανε προθέρμανση, "κορόιδο", ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, ενώ θεραπεία έκανε ο Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αισθάνεται καλύτερα μετά το λαφρύ τράβηγμα που υπέστη στο δικέφαλο μηριαίο μυ στον αγώνα με τον Άρη που "τρέχει" για να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (11/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (8η αγωνιστική playoffs).

Keywords
Τυχαία Θέματα