Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο Ηράκλειο, επιστρέφει ο Τζούριτσιτς

13:14 2/3/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (03/03, 19:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24) στο Ηράκλειο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan

Super League.

Το Σάββατο (2/3) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με πρωινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης", με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, θεραπεία ο Γεντβάι κι ο Σένκεφελντ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά την προπόνηση την Παρασκευή (1/3), με τις εξετάσεις να δείχνει τενοντίτιδα τενοντίτιδα και ακολουθεί θεραπεία.

Δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ δεν υπολογίζεται κι ο Αράο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Η απουσία των Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν, σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κρήτη με δύο μόνο στόπερ, τον Ούγκο και τον Ακαϊντίν.

Εκτός έμεινε ο Αϊτόρ χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά δεν αποκλείεται η απόφαση του Φατίχ Τερίμ να έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ισπανός εξτρέμ είναι στο όριο των καρτών και αν δεχτεί μια ακόμη θα χάσει το πρώτο ματς των playoffs. Θα πρέπει βέβαια να θυμίσουμε πως ο Αϊτόρ είχε "κοπεί" από την 20αδα και του προηγούμενου αγώνα, κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα