Παναθηναϊκός: Εκτός ο Χουάνκαρ λόγω ίωσης, με 23 παίκτες στους "Ζωσιμάδες"

12:42 2/9/2023 - Πηγή: Sport 24

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Χουάνκαρ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης κι αποκλείστηκε απ’ την αποστολή, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (3/9, 21:45, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) πολύ σημαντικού εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" για την 3η αγωνιστική της Super League.

Τη θέση του Ισπανού αριστερού μπακ στην ενδεκάδα θα πάρει ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Γιούρι Λοντίγκιν (ξεπέρασε την ίωση), Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (αποθεραπεύτηκε μετά τον μυϊκό τραυματισμό του) και Ζέκα Ροντρίγκες.

Αντίθετα εκτός έμειναν ξανά ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος έκανε θεραπεία μετά τη θλάση στο δικέφαλο που υπέστη στη ρεβάνς με την Μπράγκα.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα