Παναθηναϊκός: Με Μπιλάλ η αποστολή του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Αστέρα

Η απουσία του τραυματία Άντραζ Σπόραρ (διάστρεμμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες) έφερε για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού τον Αμπντελραχμάν Μπιλάλ.

Ο 19χρονος Αιγύπτιος επιθετικός, που έκανε θραύση στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 και στον πρώτο αγώνα του UEFA Youth League με τη Σλάβια

Σόφιας (είχε σημειώσει 5 γκολ), είχε "ανέβει" εδώ και λίγες ημέρες στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όντας ικανοποιημένος απ' αυτά που είδε, αποφάσισε να τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής ομάδας για το ματς με τον Αστέρα (9/10, 19:30 COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24). Το νούμερο που πήρε ο μικρός είναι το 95.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία των "πράσινων" ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (8/10) χωρίς άλλα προβλήματα πέραν των γνωστών απουσιών. Ο Σπόραρ έκανε θεραπεία, οι Κώτσιρας, Τσέριν ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις (ατομικό) κι ο Αλεξί Τρουιγιέ που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με "κορόιδο" κι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Μπιλάλ, Βέρμπιτς και Καμπετσής.

Keywords
Τυχαία Θέματα