Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εως το 2024 το συμβόλαιο του Μάγκνουσον, περνάει ιατρικά στο Κιτσμπούχελ

14:48 8/7/2022 - Πηγή: Sport 24

Οι πληροφορίες γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό, έφτασαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην πατρίδα του, την Ισλανδία, με την ισλανδική ιστοσελίδα "mbl.is" να αποκαλύπτει την τελική συμφωνία για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με το "τριφύλλι", το οποίο θα είναι διετές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ SPORT24 ΣΤΟ ΒΑΛΧΖΕ-ΚΟΖΕΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

"Ο διεθνής παίκτης της Ισλανδίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον βρίσκεται καθοδόν για τον ελληνικό σύλλογο

Παναθηναϊκό και υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Ο Χόρντουρ έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, συμπεριλαμβανομένης της ΤΣΣΚΑ που ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον παίκτη, αλλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό έναντι αυτών των προσφορών.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη από τον Ιούλιο και του πρότεινε διετές συμβόλαιο. Η ομάδα βρίσκεται στην Αυστρία σε προπονητικό καμπ και ο Μάγκνουσον θα πετάξει εκεί για να υπογράψει το συμβόλαιό του" ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Μάγκνουσον θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Παρασκευής (8/7) σε εξειδικευμένο κέντρο στο Κιτσμπούχελ (40 χλμ μακριά από το Βάλχζε-Κόζεν) κι από το Σάββατο (9/7) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους "πράσινους".

Είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται πιο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και θα χρειαστεί λίγες μέρες για να φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, αφού οι τελευταίοι αγώνες του ήταν στις αρχές Ιουνίου με την Εθνική Ισλανδίας στο Nations League.

Σε ότι αφορά τώρα τον χθεσινό (7/7) τραυματισμό του Κρίστιαν Γκάνεα, η ακτινογραφία που έκανε το πρωί στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού ήταν "καθαρή" και πιθανότατα θα προπονηθεί κανονικά το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Εως, 2024, Μάγκνουσον, Κιτσμπούχελ,panathinaikos, eos, 2024, magknouson, kitsbouchel