Παναθηναϊκός: Όλοι "μέσα" για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), όπου στοχεύει στην επίτευξη της ενδέκατης νίκης του σε 11 ματς στη Super League.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προπονήθηκαν στο Γιώργος Καλαφάτης και μετά το πέρας της προπόνησης ανακοινώθηκε από τον Σέρβο τεχνικό η αποστολή για το ντέρμπι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, πέρα απ' τους μόνιμα "λαβωμένους" Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου που υποβλήθηκαν προ ημερών σε επεμβάσεις στους χιαστούς, αλλά και τον ανέτοιμο Πούγγουρα (έκανε ξανά ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στη μέση).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον απόλυτα έτοιμους όλους τους υπόλοιπους παίκτες του (ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του στην πλάτη κι ο Βέρμπιτς) κι ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή version του "τριφυλλιού" για τη "μητέρα των μαχών" στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Keywords
Τυχαία Θέματα