Παναθηναϊκός: Παράταση μερικών ωρών για Παλάσιος, δεδομένη η απόκτηση τερματοφύλακα

Παράταση μιας επιπλέον μέρας πήρε το θέμα της απόκτησης ή μη από τον Παναθηναϊκό του Σεμπάστιαν Παλάσιος με τις όποιες εξελίξεις να μεταφέρονται για την Κυριακή (29/8). Ρόλο σε αυτό ίσως έπαιξε και το γεγονός ότι η Ιντεπεντιέντε τα ξημερώματα της Κυριακής (σ.σ. ώρα έναρξης 2:15) αντιμετώπιζε την Κολόν Σάντα Φε με τον 29χρονο εξτρέμ να βρίσκεται στην αποστολή.

Το γεγονός πως οι εξελίξεις μετά από επιθυμία των ανθρώπων της Ιντεπεντιέντε και της Πατσούκα πήγαν για την Κυριακή (29/8) ίσως δείχνει πως πλέον υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να γίνει το deal

και ο Παλάσιος να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Αλλιώς θα είχαν απαντήσει αρνητικά στο "deadline" που είχε βάλει το τριφύλλι και το θέμα θα τελείωνε εκεί. Οι πράσινοι από την πλευρά τους έχουν κάνει όσα έπρεπε να κάνουν και πλέον εξαρτάται από τους Αργεντινούς και τους Μεξικάνους να λύσουν το θέμα μεταξύ τους ως προς τις οφειλές και τα λεφτά τους.

Πλέον όμως ο χρόνος έχει αρχίσει και πιέζει, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτούς καθώς αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή και αυτοί θα χάσουν τα λεφτά στα οποία είχαν συμφωνήσει πως μπορεί να κλείσει η υπόθεση.

Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Αστέρα στη Λεωφόρο αναμένεται να τρέξουν καθώς μένουν τρεις μέρες και ο Παναθηναϊκός παλεύει τουλάχιστον για τρεις μεταγραφές. Καθώς πλην του Παλάσιος στο τριφύλλι θέλουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Φεράρι αλλά ακόμα το θέμα δεν έχει τελειώσει 100% αλλά και με έναν γκολκίπερ που δεδομένα θα αποκτηθεί.

Ο Σκουφέτ που καταλήγει στο ΑΠΟΕΛ και η δεδομένη απόκτηση γκολκίπερ

Το SPORT24 χθες έφερε στη δημοσιότητα το όνομα του Σκουφέτ με τον Ιταλό να απασχολεί το τριφύλλι και τους ιθύνοντες της Ουντινέζε να επιθυμούν να δώσουν τον 25χρονο γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό αλλά οι τελευταίες πληροφορίες από Κύπρο τον θέλουν να πηγαίνει στο ΑΠΟΕΛ.

Επίσης με τη μορφή δανεισμού με τους Κύπριους να δίνουν και τα χρήματα που ήθελε η Ουντινέζε ως "ενοίκιο" για τα οποία ενημερώθηκε ο Παναθηναϊκός αλλά εν τέλει δεν έκανε κάποια κίνηση καθώς οι πράσινοι ήθελαν να είναι 100% σίγουροι πως η περίπτωση αυτή "κούμπωνε" με τα θέλω του Σέρβου τεχνικού..

Ίσως στο τριφύλλι έχουν στα υπόψιν τους κάποια άλλη περίπτωση, ίσως του Μανόνε, ίσως κάποιον που δεν έχει γραφτεί ακόμα ή μπορεί να πάρουν από την αγορά των ελεύθερων αφού έχουν κλείσει τα άλλα ζητήματα, εξτρέμ και αριστερό μπακ που δείχνουν σε πρώτη φάση να τους απασχολούν περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα