Παναθηναϊκός: Πέντε νέα κρούσματα στο τριφύλλι, έφτασαν τα 29 στο σύνολο

16:50 6/5/2023 - Πηγή: Sport 24

Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού έδειξαν τα τελευταία τεστ που έκαναν στον Παναθηναϊκό στη διάρκεια του Σάββατου (6/5), με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός πλέον να έχει φτάσει τα 29 κρούσματα και φυσικά κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει όλο αυτό.

Από τα πέντε νέα κρούσματα, τα τρία αφορούν παίκτες και τα δύο αφορούν μέλη του τεχνικού επιτελείου. Κάτι το οποίο σημαίνει

πως πλέον, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, 17 είναι οι παίκτες που έχουν νοσήσει και 12 τα μέλη του σταφ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι, ως γνωστόν, η μοναδική ομάδα της Λίγκας η οποία υποβάλλει καθημερινά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματός της σε μοριακά τεστ (PCR). Με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο σε οικονομικό επίπεδο (πληρώνει περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο η ομάδα για όλη αυτή τη διαδικασία), όσο και σε ότι έχει να κάνει με την ατομική ευθύνη.

Κάτι απαραίτητο, ωστόσο, διότι μ’ αυτόν τον τρόπο οι "πράσινοι" έχουν έγκαιρη εικόνα για κάθε πιθανό κρούσμα ώστε να το απομονώνουν και να αποφεύγεται η διασπορά. Γι’ αυτό άλλωστε, ακόμη και μεμονωμένα κρούσματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της εφετινής και περσινής σεζόν, απομονώθηκαν άμεσα και δεν υπήρξε διασπορά εντός της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα