Παναθηναϊκός: "Σφραγίζεται" η παραμονή του Σάντσες, ανεβαίνει η πίεση για Μπλάνκο, δύσκολα θα μείνει ο "Βίγια"

Λίγες μέρες πριν απ’ την επίσημη "πρώτη" της ομάδας στο Κορωπί, την προσεχή Δευτέρα (20/6), στον Παναθηναϊκό δουλεύουν παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις και τα ανοικτά "μέτωπα" που αφορούν το περσινό ρόστερ, όπου έχει δοθεί σχετική προτεραιότητα στην υπόθεση του Φακούντο Σάντσες.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τον Αργεντινό πλάγιο αμυντικό, ως μία έξτρα επιλογή στο rotation. Κι ως έναν ποδοσφαιριστή που είναι πολύ σημαντικός κι επιδραστικός μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, δίχως να έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό

"θέμα" μολονότι δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών. Κι ο ρόλος του θα είναι σίγουρα ακόμη "μικρότερος" την επόμενη σεζόν, καθώς θα έχουν τον πρώτο λόγο για το δεξιό άκρο της άμυνας οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης.

Απ’ την άλλη όμως ο "Φάκου" μπορεί να αποτελέσει τον "μπαλαντέρ" στα μετόπισθεν, όχι μόνο για τη δεξιά πτέρυγα, αλλά και για την αριστερή (έξι φορές κάλυψε πέρσι τις απουσίες του Χουάνκαρ) ή ακόμη και το κέντρο της άμυνας (σε σχηματισμό με τρεις στόπερ) εφόσον παραστεί ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να "τελειώσει" μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα της ανανέωσης του Σάντσες για άλλον ένα χρόνο, με τον Αργεντινό να δίνει κανονικά το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο Κορωπί τη Δευτέρα (20/6).

Στον αντίποδα, φαίνεται πως ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για να παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς πολύ δύσκολα πλέον θα βρεθεί "κοινή γραμμή" για το ύψος του νέου συμβολαίου του. Ίσως και γι' αυτό το λόγο έχει ενταθεί τα τελευταία 24ωρ το "σκανάρισμα" της αγοράς για κεντρικούς/δημιουργικούς χαφ.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης στην υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο, καθότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δεδομένα τουλάχιστον δύο επιλογές για τις θέσεις ανάμεσα στο "8" και στο "10".

Για τον Μπλάνκο τώρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά τους εκπροσώπους του για να "ρίξουν" σε πιο λογικό πλαίσιο τις αξιώσεις τους (αρχικά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ) για το περιβόητο "πριμ υπογραφής" που ζητούν για να συνεχίσει ο πελάτης τους την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σίγουρα θα χρειαστεί ακόμα χρόνος, όμως οι "πράσινοι" κρατούν το θέμα ανοικτό, καθότι ο 27χρονος Αργεντινός έχει όλο το "πακέτο" των αγωνιστικών στοιχείων που θέλει ο Γιοβάνοβιτς για τον παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα