Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ ο Ιωαννίδης, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα

Στο στόχαστο της Γουεστ Χαμ έχει πει ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα έγραψε η ιστοσελίδα thewesthamway.com, η οποία καλύπτει τα θέματα της αγγλικής ομάδας,

Σε σχετικό podcast ένας από τους δύο παρουσιαστές ανέφερε τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και μάλιστα ενόψει Ιανουαρίου καθώς η Γουέστ Χαμ είχε κάποιους τραυματισμούς με τους Αντόνιο και Μπούεν να μένουν εκτός.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος ο Ιωαννίδης και ο Παυλίδης έχουν μπει στο στόχαστρο:

"Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στο Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65'. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα