Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα το ραντεβού ανανέωσης του τριφυλλιού με τον Κώτσιρα έως το 2026

Πίσω απ’ τη λάμψη των πολλών και διαφορετικών πρωταγωνιστών που βγάζει ο Παναθηναϊκός σε κάθε αγώνα του, υπάρχει ένας σταθερός κι "αθόρυβος MVP", που εξακολουθεί να δίνει ότι έχει μέσα στο γήπεδο, υπηρετώντας πρώτα απ’ όλα το πλάνο και τα θέλω του προπονητή του: Ο Γιάννης Κώτσιρας.

Στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που κράτησε τους "πράσινους" όρθιους στα δύσκολα, σε μία πολύ δύσκολη βραδιά, προτού

αναλάβουν... δράση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Δημήτρης Λημνιός και στη διαδικασία των πέναλτι ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Το μαρτυρούν και οι αριθμοί, καθώς ήταν ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού σε ενέργειες σε όλο το ματς, παίζοντας ξανά... παντού. Και δεξιός μπακ και "6άρι" και στο τέλος "8άρι".

Το SPORT24 είχε καταγράψει απ’ τις 6 Φεβρουαρίου πως ο 31χρονος αμυντικός απ’ την Αρκαδία, έχοντας κερδίσει σε απόλυτο βαθμό τον Φατίχ Τερίμ με την αφοσίωσή του και την διάθεσή του να υπηρετήσει όλα τα "θέλω" του μέσα στο γήπεδο, "κερδίζει" δικαιωματικά και το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που υπέγραψε τον Ιούνιο του 2024, ολοκληρώνεται σε τέσσερις μήνες και πλέον φτάνει η στιγμή της επιβράβευσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας την Τετάρτη (28/2) ή την Πέμπτη (29/2) θα κληθεί η πλευρά του Κώτσιρα για άμεσες συζητήσεις με το κλαμπ, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του κατά 2 χρόνια ακόμα.

Ήτοι έως το καλοκαίρι του 2026. Με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των αποδοχών του προς τα πάνω, ως επιβράβευση για την παρουσία του και το ρόλο του στην ομάδα, όντας ένας απ’ τους πλέον "χαμηλόμισθους" στο "τριφύλλι".

Το εν λόγω ραντεβού που θα φιξαριστεί τις προσεχείς ημέρες (διότι υπάρχει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας κι ο αγώνας με τον Άρη στη Λεωφόρο, στην 25η αγωνιστική) θα γίνει με σκοπό να υπάρξει αμέσως η συμφωνία και να κλείσει άλλο ένα σημαντικό μέτωπο στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Με τον Παναθηναϊκό να "δένει" ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και του αγωνιστικού πλάνου του, αλλά και των αποδυτηρίων κι έναν παίκτη που έχει τον σεβασμό όλων για τη συνολική προσφορά του, επιβεβαιώνοντας πως ακόμη και στα 31 μπορείς να γίνει ακόμη καλύτερος μέσα απ’ τη δουλειά και την αφοσίωσή σου σ’ αυτό που κάνεις...

Keywords
Τυχαία Θέματα