ΠΑΟΚ: Must win το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, σκέφτεται Τζίμα για κορυφή ο Λουτσέσκου

Στον αποψινό αγώνα (14/01, 20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλα ζητούμενα πέρα από την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που τον έριξε από την κορυφή του πρωταθλήματος και αν θέλει να επιστρέψει σε αυτήν δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

Η προετοιμασία

του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε με δυο μόλις προπονήσεις στις οποίες δεν συμμετείχε, λόγω ενοχλήσεων, ο Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μένει εκτός αποστολής. Εκτός έμειναν επίσης ο Χάρης Τσιγγάρας και ο Ιβάν Νάσμπεργκ την ώρα που παραμένουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα.

Οι δοκιμές για το αρχικό σχήμα δεν ήταν πολλές. Ο Κοτάρσκι θα επιστρέψει στην εστία μετά το ρεπό που πήρε στο παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Στην άμυνα απόντος του Βιειρίνια λογικά θα ξεκινήσει ο Σάστρε -αν δεν πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο ως βασικού του Λύρατζη-, στα στόπερ υπάρχει πάντοτε η πιθανότατα να προκύψει δίδυμο με τους δυο αριστεροπόδαρους Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, αλλα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Κεντζιόρα με έναν από τους δυο, και αριστερά θα επανέλθει ο Ράχμαν Μπάμπα.

Στη μεσαία γραμμή σειρά έχει το δίδυμο Μειτέ-Οζντόεφ και στους μεσοεπιθετικούς λογικά θα ξεκινήσει ο Ζίβκοβιτς, με τον Μουργκ στο "10" και τον Τάισον αριστερά.

Στο παιχνίδι με τον Βόλο μεσοβδόμαδα, στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο Μπράντον Τόμας. Απόψε πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Στέφανος Τζίμας, που σύμφωνα με όσα έχει πει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο διάστημα της απουσίας του Αλί Σαμάτα θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στο rotation.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται ως must win και θα προσπαθήσουν να το κερδίσουν με το συνδυαστικό ποδόσφαιρο που έφερε και το σερί με τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ωστόσο στο τέλος της ημέρας αυτό που θα μετρήσει είναι οι τρεις βαθμοί και μόνο αυτοί.

Μεϊτέ: "Ίσως μας κάνει καλό ένα χαστούκι όπως αυτό με τον Άρη"

Άλλωστε όπως είπε στις δηλώσεις του στη NOVA ο Σουαλιό Μειτέ, ίσως και κάνει καλό στον ΠΑΟΚ η ήττα από τον Άρη.

"Επικεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι περάσαμε τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας και είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κανείς δεν είναι τέλειος, ίσως θα μας κάνει καλό να δεχθούμε ένα "χαστούκι" όπως αυτό με τον Άρη.

Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό που κάνουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διατηρήσουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε μεταξύ μας, να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία σε όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν", τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι ο Γάλλος μέσος του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα