ΠΑΟΚ: Με "δυνατό" σχήμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

14:10 2/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Τα παιχνίδια με τη Γάνδη στους 16 του Conference League να αποτελούν προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό είναι δεδομένο. Ο Δικεφάλος ωστόσο μπορεί – αν θέλει- να βρει βαθμολογικό κίνητρο και στους δυο αγώνες που έχει να δώσει για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και αυτό διότι αν καταφέρει να κερδίσει απόψε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ

(20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE στο SPORT24) και την Κυριακή τη Λαμία στην Φθιώτιδα θα σιγουρέψει σε μεγάλο βαθμό ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι το αποψινό εξ αναβολής ντέρμπι Δικεφάλων προφανώς αποτελεί για τον Ρουμάνο τεχνικό μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να δοκιμάζει πράγματα για τον πρώτο αγώνα με τους Βέλγους στην Τούμπα και όπως όλα δείχνουν αυτό και σκοπεύει να κάνει.

Με σχήμα παρόμοιο όπως με τη Μίντιλαντ

Το πιο πιθανό είναι ο Λουτσέσκου να παρατάξει την ομάδα του με ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που προκρίθηκε σε βάρος της Μίντιλαντ και κοντά σε αυτό που θα αναζητήσει προβάδισμα πρόκρισης στο παιχνίδι με τη Γάνδη στις 10/3.

Υπάρχουν βέβαια απουσίες όπως αυτές των Άντριγια Ζίβκοβιτς και Αλεξάντρου Μιτρίτσα που διαφοροποιούν τα δεδομένα στα άκρα της επίθεσης αλλά και κάποια ερωτηματικά. Όπως οι αντοχές του Μπίσεσβαρ αλλά και η ετοιμότητα του Τσούμπα Άκπομ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Αντόνιο Τσόλακ έχει παίξει και στα 120΄του αγώνα με τη Μίντιλαντ και στα 90΄του παιχνιδιού με τον Ιωνικό.

Ο Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ίνγκασον και Κρέσπο στα στόπερ και πιθανότατα τους Λύρατζη και Βιεϊρίνια στα δυο άκρα της άμυνας (στον αγώνα με τον Ιωνικό ξεκίνησαν Σάστρε και Σίντκλεϊ). Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Κούρτιτς που εξέτισε την ποινή του, ο Τσιγγάρας και μπροστά τους ο Αουγκούστο.

Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Άκπομ και Τσόλακ ενώ στα δυο άκρα πιθανότατα θα αγωνιστούν Καντουρί και Ζαμπά. Εκτός και αν ο Λουτσέσκου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχει παίξει στα 38 από τα 40 φετινά παιχνίδια του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα