ΠΑΟΚ μεταγραφές: Επιμένουν οι Ιταλοί για Σοριάνο και Μάουρο Λέο

Δύο σενάρια στη... συσκευασία του ενός προκύπτουν από την Ιταλία και αφορούν στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο θέλει τον Μάουρο Λέο, που προαλείφεται για διάδοχος του Ζοζέ Μπότο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου, να προχωρά το θέμα της απόκτηση του Ρομπέρτο Σοριάνο, του 32χρονου μέσου που έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια και συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο

σενάριο φαίνεται να… μπάζει από πολλές πλευρές και η κυριότερη από αυτές είναι η υπόθεση του Μάουρο Λέο. Τίποτα για την ώρα δεν δείχνει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να καλύψει, άμεσα τουλάχιστον το κενό που έχει προκύψει μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μπότο.

Αντίθετα όλα δείχνουν ότι ο Δικέφαλος θα κινηθεί χωρίς αθλητικό διευθυντή το επόμενο χρονικό διάστημα. Και το γεγονός ότι ακόμη και μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ κινήθηκε περισσότερο έντονα στο διάστημα που ακολούθησε την φυγή του Πορτογάλου είναι ενδεικτικό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Είναι λογικό η θέση του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον και πιθανό να ενδιαφέρει ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπως ο Ιταλός που εργάζεται στη Ρόμα και στο παρελθόν έχει εργαστεί στο τμήμα σκάουτινγκ της Γιουβέντους και της Ίντερ.

Όλα δείχνουν ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα με το σημερινό μοντέλο στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται αθλητικός διευθυντής. Ακόμη και τα σενάρια που θέλουν τη θέση αυτή να καλύπτεται το ερχόμενο καλοκαίρι από τον Αντρέ Βιεϊρίνια είναι μάλλον πρόωρα και στηρίζονται περισσότερο σε εκτιμήσεις παρά σε απτές ενδείξεις.

Από την άλλη και στο θέμα του Σοριάνο -χωρίς να εξετάζεται το αν είναι επιλογή του Λέο ή του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ- φαίνεται πως δεν υπάρχει πραγματικά κάτι συγκεκριμένο, εκτός του ότι στην Τούμπα είναι φυσικό να έχουν λίστες με τους ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι.

Και αυτό διότι τα δεδομένα δείχνουν ότι οι μεταγραφές του Δικεφάλου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχουν κλείσει με την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα