ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι Τούρκοι συνδέουν τον Δικέφαλο με τον Τζάκσον Μουλέκα

Ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα την τιμητική του στα μεταγραφικά σενάρια που προκύπτουν στην Τουρκία. Δεν είναι μόνο όσα γράφονται για επικείμενη προσπάθεια της Γαλατασαράι να αποκτήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Υπάρχουν σενάρια που εμπλέκουν τον Δικέφαλο και με άλλη ομάδα της Κωνσταντινούπολης και συγκεκριμένα την Μπεσίκτας. Σύμφωνα με αυτά, ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τζάκσον Μουλέκα

τον 24χρονο Κογκολέζο επιθετικό.

Η Μπεσίκτας που κάνει άσχημη σεζόν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αναδόμηση του ρόστερ και υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές της στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες της.

Ο Μουλέκα, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2027 έχει φέτος 5 γκολ σε 25 εμφανίσεις και σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι εκτός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για αυτόν Ναντ και Μετς από τη Γαλλία, η Σικάγο Φάιρ από το MLS και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία.

Οι πιθανότητες πάντως να κινηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης για φορ κρούσης τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, φαντάζουν, τουλάχιστον για την ώρα, πολύ περιορισμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα