ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το Σάββατο στις 14:45 στη Θεσσαλονίκη ο Σαματά, κλείδωσε η μετακίνησή του στον Δικέφαλο

Ο Αλί Σαματά, όπως έγραψε το SPORT24, έλυσε το συμβόλαιο του με την Φενέρμπαχτσε και ήταν σε θέση να επικυρώσει την προφορική συμφωνία που είχε με τον ΠΑΟΚ. Όπερ και εγένετο...

Ο Δικέφαλος τα βρήκε σε όλα με τη Φενέρμπαχτσε, οι Τούρκοι εξασφάλισαν ότι ο παίκτης δεν θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα της χώρας και θα έφευγε στο εξωτερικό, επομένως μπήκε το νερό στ' αυλάκι για να προχωρήσει το deal.

Ο 30χρονος Τανζανός επιθετικός θα υπογράψει για 2+1 χρόνια στον Δικέφαλο και το Σάββατο (15/7) στις 14:45 αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Οι πληροφορίες που έρχονται και από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Σαματά θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ, αντίστοιχες δηλαδή από αυτές που είχε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Προχωρά το θέμα του χαφ

Ποιο είναι το επόμενο βήμα στα μεταγραφικά του Δικεφάλου; Προφανώς ο κεντρικός χαφ που θα πλαισιώσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αναζητήσεις του ΠΑΟΚ στο θέμα του κεντρικού μέσου είναι προχωρημένες. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα επιμένουν ότι θα αποκτηθεί ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και εμπειρίες, για τον οποίο μάλιστα θα δοθούν και αρκετά χρήματα ώστε να πειστεί η ομάδα του να τον παραχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα