ΠΑΟΚ: "Πετάει" για την πρόκριση με αρκετά αγωνιστικά ερωτήματα

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει στη Θεσσαλονίκη, με μια πρωινή προπόνηση στην Τούμπα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την Μίντιλαντ (17/02, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24).

Το απόγευμα η αποστολή που θα ανακοινώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

θα αναχωρήσει για την Δανία και το Χέρνινγκ. Την πρώτη επαφή με το MCH Arena, το γήπεδο της Μίντιλαντ θα την έχει λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Στις προπονήσεις του Δικέφαλου τις τελευταίες ημέρες συμμετέχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β΄, οι Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Γιαξής και Γκορντεζιάνι, με προοπτική να ταξιδέψουν στη Δανία.

Και αυτό διότι υπάρχουν αρκετά ερωτήματα για τους παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι που θα ξεκαθαρίσουν με την ανακοίνωση της αποστολής. Είναι δεδομένο ότι ο 52χρονος τεχνικός θα πάρει πολλούς ποδοσφαιριστές μαζί του και τους νεαρούς προκειμένου λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τους Δανούς να διαπιστώσει ποιους θα έχει διαθέσιμους.

Οι απόντες, τα κρούσματα και ο Μουργκ

Ο Ρουμάνος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη, που εκτίει την τελευταία, από τις τρεις αγωνιστικές ποινής που του επιβλήθηκαν για την αποβολή του στον αγώνα με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα και φυσικά στον Φερνάντο Βαρέλα που έχει τεθεί εκτός πλάνων και εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Εκτός λίστας έχουν μείνει και οι Ζαμπά και Σάστρε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους νοκ- αουτ αγώνες του Conference League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου "πονοκεφαλιάζει" και για τα δυο κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο και που δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το ταξίδι για τη Δανία, ενώ στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Τόμας Μουργκ που δεν έβγαλε το χθεσινό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μιλήσει για το αυριανό παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει το μεσημέρι (13:00) στην Τούμπα και στην οποία τους παίκτες του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Keywords
Τυχαία Θέματα