ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Τσιγγάρα, η οψιόν της Τουλούζ και η απόφαση του Λουτσέσκου

14:13 5/5/2023 - Πηγή: Sport 24

Το περασμένο καλοκαίρι ο Χάρης Τσιγγάρας εξαργύρωσε την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον ΠΑΟΚ, με την Τουλούζ να τον αποκτά με μορφή δανεισμού, συμπεριλαμβάνοντας στη συμφωνία και οψιόν αγοράς. Ωστόσο, κάποια προβλήματα τραυματισμού δεν επέτρεψαν στον 22χρονο χαφ να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ξεχωρίσει

με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Η Τουλούζ έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν έως το τέλος Μαΐου, αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, παρά το γεγονός πως οι διοικούντες το γαλλικό σύλλογο έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του.

ΠΑΟΚ: Προς παραμονή ο Ντάντας

Ο Τσιγγάρας, λοιπόν, αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον έχουν ενημερώσει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν, αφού είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στη θέση "6", γνωρίζοντας παράλληλα πολύ καλά την ομάδα. Επομένως, δεν θα χρειαστεί και χρόνος προσαρμογής.

Τη φετινή σεζόν ο νεαρός μέτρησε συνολικά τέσσερις συμμετοχές με την Τουλούζ, εκ των οποίων οι τρεις στο Coupe de France, το οποίο και κατέκτησε η γαλλική ομάδα, με τον Τσιγγάρα να στέφεται Κυπελλούχος για 3η φορά στην καριέρα του, ύστερα από τις δύο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα