ΠΑΟΚ: Βαρύ το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων, crash test για το βάθος του ρόστερ

20:24 9/9/2021 - Πηγή: Sport 24

Ύστερα από την ανακοίνωση του προγράμματος των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ακριβώς τις ημερομηνίες για τον Γολγοθά που έχει να διανύσει τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Δικέφαλος σε διάστημα 21 ημερών θα πρέπει να δώσει 7 αγώνες, από την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα μέχρι και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Λίγκας.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

σε διάστημα τριών εβδομάδων περιλαμβάνει για το πρωτάθλημα εκτός από τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ, τρία εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, ΟΦΗ και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ενδιάμεσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος ο Δικέφαλος έχει να αντιμετωπίσει και την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Θεσσαλονίκης για τις 2 πρώτες αγωνιστικές του Conference League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δικεφάλου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

12/9 (19.00): ΠΑΟΚ- ΠΑΣ 16/9 (19.45): Λίνκολν- ΠΑΟΚ 19/9 (20.30): Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 22/3 (20.15): Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 26/9 (20.30): ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 30/9 (22.00): ΠΑΟΚ- Σλόβαν 3/10 (18.15): ΟΦΗ- ΠΑΟΚ

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σημαντικό το καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίσει πολλές φορές ότι οι παίκτες του θα πρέπει να χτίσουν αυτοπεποίθηση και αυτό μόνο μέσα από νίκες μπορούν να το πετύχουν.

Το σίγουρο είναι ότι με αγώνες ανά τρεις ημέρες στο ξεκίνημα μάλιστα της αγωνιστικής περιόδου το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί και ο προπονητής του Δικεφάλου θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους ποδοσφαιριστές που το αποτελούν προκειμένου να τους έχει στο 100% στα απαιτητικά παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα