Πιο επιθετικό και περισσότερο fastback το νέο Kia Sportage

Την 1η Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει με διαδικτυακό τρόπο (αμάν να τελειώνουμε με αυτές τις παρουσιάσεις και να τις βιώσουμε δια ζώσης), η Kia το ολοκαίνουργιο Sportage.

Η κορεατική μάρκα, η οποία διαθέτει κέντρο σχεδιασμού στη Γερμανία και εργοστάσιο στη Σλοβακία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μοντέλα που ελκύουν τους Ευρωπαίους, καθώς τα χαρακτηριστικά τους διαφέρουν κατά πολύ των υπόλοιπων αγοραστών, της Ασίας και της Αμερικής.

Κατά συνέπεια, η Kia

φιλοτέχνησε το νέο Sportage, για πρώτη φορά, σε ειδική έκδοση για την Ευρώπη, όντας σχεδιασμένο και εξελιγμένο στη γηραιά ήπειρο.

Τα πρώτα σκίτσα αποπνέουν δυναμισμό, με πιο μυώδες αμάξωμα, επιμηκυμένο, με fastback χαρακτηριστικά πίσω.

Μπροστά η μαύρη μάσκα, σε σχήμα Tiger Nose, που καλύπτει όλο το πλάτος, συνδυάζεται με φώτα ημέρα LED DRL σε σχήμα μπούμερανγκ, που ξεχωρίζουν και προβολείς Matrix LED.

Στο πίσω μέρος, οι δυναμικές και ευρείες γραμμές συναντούν τα λεπτά πίσω φώτα LED που συνοδεύονται από το νέο λογότυπο της Kia.

Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα μετάδοσης και τις πιο σύγχρονες καινοτομίες παθητικής, ενεργητικής και υποστήριξης οδηγού (ADAS) ασφάλειας. Το νέο Sportage θα λανσαριστεί στην αγορά στα τέλη του 2021.

Keywords
Τυχαία Θέματα