Πώς να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα στο CMP Sports School

Είναι τυχεροί τελικά, όσοι κατάφεραν στη ζωή τους να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα; Ίσως και όχι, γιατί η τύχη δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας ώστε να το πετύχει κανείς, αλλά χρειάζεται να απευθυνθεί στους αρμόδιους ανθρώπους, να ψάξει και να ρωτήσει στο κατάλληλο μέρος, ώστε να βρει την άκρη.

Το ποδόσφαιρο για πολλούς ανθρώπους είναι αγάπη, είναι πάθος, είναι κομμάτι της ζωής τους -αν τους έλεγες πώς θα ήταν αυτή χωρίς το ποδόσφαιρο, ίσως και να σου έλεγαν βαρετή, ανούσια.

Για άλλους πάλι είναι το μπάσκετ ή το personal training. Άλλοι θαυμάζουν και τους διατρέχει

μία ανυπομονησία να γνωρίσουν εκ των έσω και να ασχοληθούν με τον κόσμο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Αν ανήκεις σ' αυτούς που δεν τους αρκεί πλέον η απλή θέαση ενός αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, ή που θέλουν να εξειδικευτούν στη γυμναστική ή να ασχοληθούν προσωπικά με τον κλάδο της δημοσιογραφίας, γιατί οτιδήποτε άλλο δεν τους γεμίζει, τότε ξέρεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.

Τι εμποδίζει λοιπόν, κάποιον από το κάνει το όνειρό του πραγματικότητα; Απολύτως τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάει στο σωστό μέρος και να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα τον κατευθύνουν σωστά για να βρει τον δρόμο του.

Στην περίπτωσή μας το CMP Sports School είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει κανείς, η δίοδος όχι μόνο για να καταφέρει να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και για να ξεχωρίσει μέσα σ' αυτόν.

Πρόκειται άλλωστε, για το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ στην Ελλάδα, που παρέχει πολλές ειδικότητες εκπαίδευσης: Από προπονητική και sports managment μέχρι αθλητική δημοσιογραφία και personal training.

Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40) και περιλαμβάνουν αίθουσες θεωρητικής διδασκαλίας, διαδραστική αίθουσα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των σπουδαστών, καθώς και αίθουσα χρήσης της τεχνολογίας, που είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε ενασχόληση.

Επίσης, οι σπουδαστές του CMP Sports School έχουν την δυνατότητα χρήσης αθλητικών χώρων για την πρακτική τους εκπαίδευση, σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του IEK. Χώροι που είναι πλήρως εξοπλισμένοι για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και σωστής προετοιμασίας.

Το πολύ σημαντικό είναι ότι CMP Sports School παρέχει τη δυνατότητα για πρακτική άσκηση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μέσα από έναν επιλεγμένο κύκλο συνεργασιών με υψηλού επιπέδου και εξαιρετικής οργάνωσης αθλητικούς οργανισμούς.

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους σπουδαστές να είναι από την πρώτη μέρα της φοίτησής τους στα γήπεδα και στα γυμναστήρια, σε εγκαταστάσεις που στηρίζουν επαρκώς κάθε δραστηριότητα του μαθησιακού κύκλου, θεωρητικής και πρακτικής φύσεως.

Φυσικά, κι η στελέχωση έχει πραγματοποιηθεί με διακεκριμένα πρόσωπα με μακρά και επιβλητική παρουσία στον αθλητικό τους τομέα.

Έμπειροι και καταξιωμένοι πρώην αθλητές και προπονητές με θητείες στις εθνικές ομάδες προσφέρουν τις γνώσεις και την πολύπειρη εμπειρία τους, αποτελώντας έτσι την πιο αξιόπιστη ομάδα εκπαιδευτών για τη δημιουργία επαγγελματιών υψηλού επιπέδου που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητισμού.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Αποσκίτης και ο πολύπειρος Κώστας Ντάκουλας συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση, βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα σε ένα πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί ειδικά προκειμένου να καλύπτει τις σύγχρονες και συνεχώς αυξανόμενες αθλητικές απαιτήσεις.

Στο CMP Sports School θεωρείται αυτονόητη η αποκατάσταση των σπουδαστών μέσα από τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρονται από τους Συνεργαζόμενους Αθλητικούς Οργανισμούς.

Οι αθλητικοί όμιλοι και τα γυμναστήρια γνωρίζουν, στηρίζουν και επιδοκιμάζουν τόσο την πρωτοπόρα ενέργεια δημιουργίας ενός μοναδικού αθλητικού ΙΕΚ, όσο και το περιεχόμενο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα