Προγνωστικά Αγγλία: Με την αύρα του City Ground και τη φόρμα του Αβονίγι

Με το παιχνίδι της Νότιγχαμ κόντρα στην Μπέρνλι (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται απόψε η 5η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες τέσσερις στροφές, όμως οι εμφανίσεις της ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντικές.

Πέρυσι η Νότιγχαμ ήταν από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας εκτός έδρας, φέτος όμως έχει ήδη βγάλει ένα μεγάλο διπλό στο Stamford Bridge απέναντι στην Τσέλσι. Προηγουμένως, έφερε στα όρια της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάνοντας δύσκολα με 3-2 στο Old Trafford, ενώ και στην πρεμιέρα με την Αρσεναλ στο Emirates έχασε στο γκολ (2-1), παλεύοντας μέχρι τέλους.

Στο μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο City Ground, η Φόρεστ ανταποκρίθηκε κερδίζοντας με 2-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χάρη σε γκολ του Γουντ στο 89’. Τώρα, αντιμετωπίζει μία άλλη νεοφώτιστη με στόχο να φτάσει τις τρεις νίκες σε πέντε ματς, κάτι που έκανε πέρυσι την 15η αγωνιστική!

Ως συνήθως, η Νότιγχαμ προχώρησε σε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο φινάλε των μεταγραφών, αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Βλαχοδήμο (Μπενφίκα), Σανγκαρέ (Αϊντχόφεν), Χάντσον Οντόι (Τσέλσι), Οριγκί (Μίλαν) και Ταβάρες (Αρσεναλ).

Ο Κούπερ λοιπόν έχει μία πληθώρα λύσεων στο ρόστερ του και η Νότιγχαμ αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 6,50 για να υποβιβαστεί, δηλαδή έχει από κάτω της επτά ομάδες (Λούτον, Σέφιλντ, Εβερτον, Μπέρνλι, Γουλβς, Μπόρνμουθ, Φούλαμ) στις αποδόσεις των μπουκ, δείγμα ότι φέτος αντιμετωπίζεται με πολύ μεγαλύτερο σεβασμό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Μπέρνλι του Βινσέντ Κομπανί είναι τέταρτο φαβορί για υποβιβασμό στο 3,50, μπροστά από Λούτον (1,20), Σέφιλντ (1,32) και Εβερτον (2,50). Μέχρι στιγμής οι Clarets μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, όλα εντός έδρας, από Σίτι, Βίλα και Τότεναμ με γκολ 3-11.

Σημειώνεται, ότι η Μπέρνλι κέρδισε στο City Ground τη Νότιγχαμ στα τέλη Αυγούστου για το Λιγκ Καπ με 1-0, σε ένα ματς βέβαια που και οι δύο προπονητές έκαναν ροτέισον. Η Φόρεστ πάντως κατά κανόνα είναι αξιόπιστη μπροστά στο κοινό της κι αν κερδίσει απόψε θα συμπληρώσει πέντε διαδοχικές νίκες εντός έδρας στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1991 όταν την καθοδηγούσε ο θρυλικός Μπράιαν Κλαφ!

Επίσης, η Νότιγχαμ σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε 11 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας σε καταπληκτική κατάσταση τον Τάιβο Αβονίγι. Ο Νιγηριανός φορ έχει πετύχει φέτος τρία τέρματα στην Premier League και έχει είτε γκολ, είτε ασίστ και στα τελευταία οκτώ ματς της ομάδας του, αν μετρήσουμε και τα τελευταία παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Στο 2.35 να σκοράρει και απόψε το "τανκ" της Φόρεστ, στο 3.60 αν το γκολ του συνδυαστεί με τη νίκη των γηπεδούχων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νότιγχαμ – Μπέρνλι: 1 & Αβονίγι Anytime (απόδοση 3.60), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα