Προγνωστικά Ελλάδα: Με τον ευρωπαϊκό αέρα ο Ολυμπιακός, ποντάρισμα στο 2.12

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο Καραϊσκάκης τον «δικέφαλο του βορρά» ο οποίος είδε το ευρωπαϊκό ταξίδι να ολοκληρώνεται. Κούραση υπάρχει και στους δύο, ο Ολυμπιακός έχει το ψυχολογικό αβαντάζ τη δεδομένη στιγμή. Στα άλλα δύο ματς των Playoffs, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Άρη και Λαμία

αντίστοιχα.

ΟΦΗ - Βόλος (Σάββατο 18:30)

Θέλουν να τελειώνουν με την παραμονή

Πήρε την ισοπαλία ο ΟΦΗ στις Σέρρες, το ματς είχε διακυμάνσεις, το 2-2 ικανοποίησε και τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν νιώθουν πίεση για την παραμονή, είναι πολύ κοντά να την εξασφαλίσουν και μαθηματικά. Ο Δέλλας είδε τους Μπρεσάν και Χιμένεθ να επιστρέφουν στις προπονήσεις, αφήνοντας πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών, ο Νέιρα δεν προλαβαίνει.

Ο Βόλος ήθελε κάτι παραπάνω από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ατρόμητο, ωστόσο και ο βαθμός διατηρεί μια καλή διαφορά (+4) από την προτελευταία Κηφισιά. Ο Κόντης παρουσιάζει μια ομάδα που καταθέτει καλές ιδέες στον αγωνιστικό χώρο, ζητείται βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία, μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να… κλειδώσει την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Σε πρώτη φάση οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να μην χάσουν και με υπομονή θα ψάξουν το κάτι παραπάνω, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.98.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (Σάββατο 19:30)

Έχει μομέντουμ ο Παναιτωλικός

Άργησε να μπει ουσιαστικά στην διαδικασία των Playouts ο Αστέρας, έφυγε νικητής από τα Γιάννενα με γκολ του Ατιένθα στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα… ανάσα για τον Ράσταβατς και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι είχαν δεχθεί κριτική για το σερί των κακών εμφανίσεων. Τιμωρημένος είναι ο Καλτσάς, λείπει καιρό ο τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος.

Τεράστιο διπλό πήρε ο Παναιτωλικός στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά, αυτό το αποτέλεσμα άλλαξε την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, βρίσκεται στο +2 από τον υποβιβασμό και η πίστη για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, γιγαντώθηκε. Εκτίει ποινή ο στόπερ Μλάντεν, παραμένει εκτός μάχης ο Σενγκέλια.

Ο Παναιτωλικός είναι αυτός που… καίγεται για τους βαθμούς, έχει ιδανική ψυχολογία, επιλέγω Χ2 & over 1,5 στο 2.27.

Ατρόμητος - Κηφισιά (Σάββατο 19:30)

Χωρίς περιθώρια η Κηφισιά

Παραμένει σοβαρός ο Ατρόμητος, παλεύει σε όλα τα ματς, μαζεύει βαθμούς αν και θεωρητικά είναι αδιάφορος, o Ίλιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα. Μαζί με την διαδικασία των Playouts, εξελίσσεται και μια περίοδος δοκιμών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει την… υπογραφή του Σέρβου τεχνικού.

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό πόνεσε πολύ την Κηφισιά, είδε την ομάδα του Αγρινίου να την ξεπερνάει στη βαθμολογία, να της βάζει μεγάλη πίεση, καθώς έχει να καλύψει την διαφορά των δύο πόντων, χωρίς πλέον η κατάσταση να εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα. Εκτός μάχης μένει ο αμυντικός Τεϊσέιρα, ερωτηματικά αποτελούν οι Γκόμπελιτς και Γιόβανσιτς.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, η Κηφισιά θέλει μόνο νίκη, αλλά ο Ατρόμητος είναι σοβαρός, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.98.

Πανσερραϊκός– ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 15:00)

Σταθερή αξία ο Πανσερραϊκός, απογοητευμένος ο ΠΑΣ

Λείπει το άγχος από τον Πανσερραϊκό, υπάρχουν ματς που πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα συνεχίσει να παίζει στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν, είναι κάτι που το κέρδισε με τα όσα παρουσίασε στους αγωνιστικούς χώρους. Eπιμένει στο ίδιο τέμπο και κόντρα στον ΠΑΣ, τιμωρημένος είναι ο Μορέιρα.

Δεν ανατρέπεται η κατάσταση στον ΠΑΣ, βρίσκεται με το ένα πόδι στον υποβιβασμό, είναι κάτι που παραδέχτηκε και ο Μιχάλης Γρηγορίου, η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες. Μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν τα υπόλοιπα ματς, εκτός μένουν οι Τούτου, Ροσάλες, ίσως και ο Τσαούσης.

Παραμένει ανταγωνιστικός ο Πανσερραϊκός, απογοητευμένος ο ΠΑΣ, ο άσος στο 2.02 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Λαμία - Παναθηναϊκός (Κυριακή 17:00)

Θέλει να… καθαρίσει από νωρίς ο Παναθηναϊκός

Καλή εικόνα είχε η Λαμία στη Λεωφόρο, προηγήθηκε του Παναθηναϊκού, ήταν ανταγωνιστική, στο τέλος ηττήθηκε με 3-1, ο Βόκολος έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Ζητάει ακόμη περισσότερα πράγματα, μεγαλύτερη ένταση, επιστρέφουν οι Παπαδόπουλος και Μαρτίνεθ οι οποίοι εξέτισαν, τιμωρημένος είναι τώρα ο Σιμόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου, τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ. Η Λαμία τον δυσκολεύει, θα χρειαστεί σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια, γνωστές οι απουσίες των Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν.

Έχει καλό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, αναμένω φουλ επίθεση, επιλέγω over 1,5 γκολ στο ημίχρονο στο 2.47

Άρης - ΑΕΚ (Κυριακή 19:30)

Διορθώνει το λάθος της κανονικής περιόδου η ΑΕΚ

Λίγα πράγματα παρουσίασε ο Άρης στην OPAP Arena, ο Μάντζιος έδωσε φανέλα βασικού σε παίκτες που συνήθως έρχονται από τον πάγκο, δεν δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, η ομάδα του γνώρισε την ήττα, χωρίς να είναι ανταγωνιστική. Το μυαλό όλων είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Φαμπιάνο και Φεράρι συνεχίζουν εκτός, αμφίβολος είναι ο Βέλεθ.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την μετάθεση του ΠΑΟΚΟλυμπιακός και πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, το έκανε εύκολο κόντρα στον Άρη από νωρίς. Τώρα η δυσκολία μεγαλώνει, στο Βικελίδης είχε αφήσει δύο βαθμούς στην κανονική περίοδο, παραμένουν στα… πιτς οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς, ίσως και ο Μουκουντί.

Θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση η ΑΕΚ, ο Άρης κάνει διαχείριση δυνάμεων, επιλέγω 2 ημίχρονο στο 1.95.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Κυριακή 20:30)

Με... φόρα από την Πόλη

Ανεπανάληπτες στιγμές ζει ο Ολυμπιακός, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League, λύγισε στα πέναλτι την Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, παίκτες και Μεντιλίμπαρ θέλουν να πάνε τη… διαδρομή μέχρι το τέλος. Η κούραση από την διαδικασία της παράτασης χρήζει διαχείρισης, λογικά θα γίνουν αλλαγές φρεσκαρίσματος.

Αντίθετα, η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την απογοήτευση και να προσηλωθεί στο πρωτάθλημα. Κι εδώ υπάρχει επιβάρυνση από το ματς της Πέμπτης, αναμένουμε αλλαγές από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο ενθουσιασμός χτυπάει… κόκκινο στον Ολυμπιακό, παρά την κούραση θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους ερυθρόλευκους λόγω ψυχολογίας, ο άσος στο 2.12

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΦΗ - Βόλος: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), Σάββατο 18:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.27), Σάββατο 19:30 Ατρόμητος - Κηφισιά: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), Σάββατο 19:30 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 (απόδοση 2.02), Κυριακή 15:00 Λαμία - Παναθηναϊκός: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.47), Κυριακή 17:00 Άρης - ΑΕΚ: 2 ημίχρονο (απόδοση 1.95), Κυριακή 19:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: 1 (απόδοση 2.12), Κυριακή 20:30
Keywords
Τυχαία Θέματα