Προγνωστικά Ιταλία: Ψάχνει απαντήσεις η Γιουβέντους, έχει σκοράρει σε όλα η Λέτσε

Η εμβόλιμη έκτη αγωνιστική της Serie A ανοίγει απόψε την αυλαία της με την αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Λέτσε (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η “Γηραιά Κυρία” γνώρισε το Σάββατο την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας με 4-2 στη Σασουόλο.

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι πλήρωσε τα κωμικοτραγικά

λάθη του γκολκίπερ Σέσνι και των αμυντικών του. Ειδικά το αυτογκόλ του Γκάτι στις καθυστερήσεις με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ είναι δεδομένο πως θα έχει μία περίοπτη θέση στα bloopers της σεζόν.

Γα τη Γιούβε είναι κομβικό να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αφενός για να... διαγράψει από τη μνήμη της την οδυνηρή ήττα στη Ρέτζιο-Εμίλια, αφετέρου για να φτιάξει την ψυχολογία της εν όψει της δύσκολης εξόδου στο Μπέργκαμο, όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα, την ερχόμενη Κυριακή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γιουβέντους φέτος δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, επομένως η επιστροφή της στο επόμενο Champions League, μέσω της κατάληψης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, είναι αυτοσκοπός. Παράλληλα, οι μπιανκονέρι δεν θέλουν να ανοίξει άλλο η απόστασή τους από την πρωτοπόρο Ιντερ, που έχει το απόλυτα στις πρώτες πέντε στροφές.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Λέτσε είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα είναι η μοναδική αήττητη (3-2-0) της κατηγορίας μαζί με την Ιντερ. Οι 11 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει αποτελούν την καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία της.

Την Παρασκευή, λύγισε με 1-0 την Τζένοα, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 36'. Το νικητήριο γκολ ήρθε με σουτ εκτός περιοχής στο 81'. Η Λέτσε έχει σκοράρει φέτος και στα πέντε παιχνίδια της και απόψε θα παίξει χωρίς κανένα άγχος στο Τορίνο.

Πέρυσι, η Γιουβέντους είχε κερδίσει με 2-1 τη Λέτσε στο Τορίνο. Δεν αποκλείεται και φέτος να χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ για να επικρατήσει. Σε κάθε περίπτωση, η Γιούβε είναι δεδομένο πως θα ψάξει απαντήσεις και ίσως ένα ξέσπασμα μετά τη γεμάτη γκάφες εμφάνιση με τη Σασουόλο. Από την άλλη, η Λέτσε έχει την βαθμολογική άνεση να... κάνει το κομμάτι της στην Αλιάντς Αρένα. Ενδιαφέρον το Over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 1.90. Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε και το combo με Goal/Goal για να φτάσουμε στο 2.60!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓιουβέντουςΛέτσε: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.60), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά Ιταλία, Ψάχνει, Γιουβέντους, Λέτσε,prognostika italia, psachnei, giouventous, letse