Προγνωστικά ΝΒΑ: Ψηλά το line πόντων του Βούτσεβιτς, καθαρό φαβορί το Ντάλας

Το Σικάγο (6-3) υποδέχεται το Μπρούκλιν (7-3) στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι (03:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) από το πρόγραμμα του ΝΒΑ.

Οι Μπουλς έχασαν τα δύο κολλητά ματς με τους ελλιπείς Σίξερς κι αν προσθέσουμε και την ήττα από τους Νικς στον πόντο, συμπλήρωσαν τρεις στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η αναμέτρηση με τους Νετς αποτελεί νέο κρας τεστ

για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν και θα δείξει εν πολλοίς αν οι "ταύροι" μπαίνουν σε φάση κάμψης.

Το Μπρούκλιν διανύει περίοδο φόρμας με πέντε σερί νίκες. Τελευταία στο Τορόντο επί των ανταγωνιστικών Ράπτορς με 116-103. Σταθερή αξία ο Ντουράντ σημείωσε για τέταρτη φορά φέτος 30+ πόντους, ωστόσο το θετικό νέο για τον Στιβ Νας είναι το ανέβασμα του Χάρντεν, που έκανε double-double.

Το σετ είναι οριακό με τον άσο φαβορί στο 1.80 και το διπλό στο 2.00. Σε αυτές τις τιμές αξία έχει το αουτσάιντερ, ωστόσο ας έχουμε υπόψιν μας και το γεγονός ότι οι Νετς θα δώσουν back to back παιχνίδι.

Ψηλά το line του Βούτσεβιτς

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα μάλλον έχει βγει αρκετά ψηλά το line πόντων του Νίκολα Βούτσεβιτς. Ο σέντερ των Μπουλς έχει κατά μέσο όρο φέτος 13,4 πόντους σε 34 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Στο United Center σημειώνει 14,8 πόντους.

Το line έχει βγει στο 17,5 και μας σπρώχνει προς το under, δεδομένου ότι στο Σικάγο τη μεγαλύτερη ευθύνη των επιθέσεων, την παίρνουν οι ΛαΒιν και ΝτεΡόζαν με 19,6 και 19 σουτ ανά αγώνα. Ο Βούτσεβιτς αντίθετα παίρνει 14,3 σουτ τον αγώνα.

Στα δύο κολλητά ματς με τους Σίξερς σημείωσε μόλις 11 και 4 πόντους αντίστοιχα. Σε συνολικά εννιά παιχνίδια, ξεπέρασε τους 17 πόντους μόνο κόντρα στη Νέα Υόρκη, δηλαδή 8/9 φορές επιβεβαίωσε το under 17,5, επιλογή που προσφέρεται στο 1,87.

Ντάλας - Νέα Ορλεάνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αργότερα το Ντάλας (6-3) φιλοξενεί τη Νέα Ορλεάνη (1-9) (03:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι Μάβερικς προέρχονται από δύο κολλητές δραματικές νίκες απέναντι σε Σέλτικς και Σπερς. Ειδικά κόντρα στη Βοστώνη έπρεπε να βάλει buzzer beater τρίποντο ο Ντόνσιτς για να επικρατήσουν.

Απέναντι πάντως στη χειρότερη αυτή τη στιγμή ομάδα της Δύσης αναμένεται να έχουν ευκολότερο έργο. Οι Πέλικανς αγωνίζονται χωρίς τον Ζάιον Γουίλιαμσον και δίνεται αμφίβολος ο Μπράντον Ινγκραμ, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του για να αγωνιστεί στο Ντάλας.

Εν ολίγοις η Νέα Ορλεάνη πιθανότατα θα παίξει χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της, άρα δύσκολα θα είναι ανταγωνιστική. Ούτως ή άλλως στα τελευταία τρία παιχνίδια της με Γουόριορς, Κινγκς και Σανς έχασε με διψήφιες διαφορές. Στο 1.65 ο άσος με -6,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σικάγο - Μπρούκλιν: Βούτσεβιτς Under 17,5 πόντους (απόδοση 1.87), 03:00 Ντάλας - Νέα Ορλεάνη: 1 -6,5 (απόδοση 1.65), 03:30
Keywords
Τυχαία Θέματα