Προγνωστικά Στοιχήματος: Ισχυρή εντός η Βίκινγκ, γκολ στο Περού

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έχουμε στη Νορβηγία μεταξύ της Βίκινγκ και της Ααλεσούντ. Την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζουν οι γηπεδούχοι, όντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και με δύο αγώνες λιγότερους. Μπορεί να δυσκολεύτηκαν στον τελευταίο αγώνα με την Στάμπαεκ, όμως έφτασαν εν τέλει στο τρίποντο. Μιλάμε, πάντως, για ένα σύνολο που στην έδρα του είναι ακόμα πιο πειστικό ως προς τις εμφανίσεις του. Τρέχει ένα σερί 5-1-1, ενώ στα τελευταία 4 παιχνίδια σκοράρει πάνω από 2 τέρματα. Σχετικά με τις απουσίες, εκτός θα είναι σήμερα ο αμυντικός Στένσνες και ο μέσος Σολμπάκεν.

Η Ααλεσούντ, από την άλλη, μπορεί μεν να άλλαξε προπονητή, αλλά δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης στον τελευταίο αγώνα με την Λίλεστρομ και γνώρισε βαριά ήττα με 5-1. Μάλιστα, αυτή η ήττα ήταν η τρίτη σερί εκτός έδρας και η τέταρτη στους τελευταίους πέντε αγώνες. Η άμυνα παραμένει το μεγάλο πρόβλημα των φιλοξενούμενων, μιας και δέχονται 2,6 γκολ ανά αγώνα στις τέσσερις τελευταίες ήττες.

Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, εξ ου και οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες. Η επιθετική ικανότητα της Βίκινγκ συνδυαστικά με την προβληματική άμυνα της Ααλεσούντ, θα δώσουν διαφορά στο σκορ. Θα πάμε, λοιπόν, τον άσο με ασιαστικό χάντικαπ (-1,5) σε απόδοση 1.86.

Συνεχίζουμε στο Περού, εκεί όπου η Μπινασιονάλ είναι κάκιστη και στο Κλαουσούρα, αφού μετρά ισάριθμες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το χειρότερο για την ίδια είναι πως διαθέτει μία από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές της κατηγορίας μέχρι στιγμής. Έχει δεχτεί ήδη 9 τέρματα, ενώ μπροστά έχει βάλει μόλις δύο. Μπορεί στη Χουλιάκα και το υψόμετρο όπου εδρεύει (3.800 μ.) να μην είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο, όμως η βαριά ήττα από την Γκαρσιλάο με 5-1, δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

Η Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ γνώρισε δύο ήττες εντός προγράμματος, με δεδομένο πως αντιμετώπισε δύο εκ των κορυφαίων ρόστερ της κατηγορίας (Αλιάνζα Λίμα και Μελγκάρ). Αν δούμε ακριβώς τα μέχρι τώρα παιχνίδια της, ήταν εξαιρετική απέναντι στην Ουνιόν Κομέρσιο, της οποίας επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας και μάλιστα η εμφάνιση της.

Κρατάμε σαν στοιχείο πως οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται διαχρονικά στο υψόμετρο, όμως η εικόνα της Μπινασιονάλ είναι πραγματικά αποκαρδιωτική και με τις ανασταλτικές αδυναμίες που παρουσιάζει δεν μπορεί να υποστηρίξει τιμές κοντά στο 1.36. Η Μουνισιπάλ είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα ως σύνολο και μέσω των κόντρα-επιθέσεων αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Το διπλό στο 8.50 ξεφεύγει στα αποψινά προγνωστικά και αξίζει την προσοχή μας.

Θα προτιμήσουμε πάντως το Over 1,5 γκολ της Μουνισιπάλ στο 4.50. Τα παιδαριώδη λάθη της Μπινασιονάλ μεσοαμυντικά δύσκολα θα κρατήσουν στο ένα γκολ τη φιλοξενούμενη, η οποία διαθέτει τους παίκτες-κλειδιά για να κάνουν ζημιές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βίκινγκ – Ααλεσούντ: 1 (-1,5) (απόδοση 1.86), 20:00 Μπινασιονάλ - Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ: Over 1,5 γκολ Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ (απόδοση 4.50), 21:00

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά Στοιχήματος, Ισχυρή, Βίκινγκ, Περού,prognostika stoichimatos, ischyri, vikingk, perou