Προγνωστικά Στοιχήματος: Με νέο τεχνικό η Βελές για να σπάσει το αρνητικό σερί

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Μεταξύ αυτών και η κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στη Βελές Σάρσφιλντ και την Άρσεναλ Σαραντί (01/07 03:30 Live από το SPORT24).

Η Βελές ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα με 2-1 στην έδρα της Τίγκρε, με αυτογκόλ στο 88', σε ένα ματς που κατέβηκε με υπηρεσιακό τεχνικό. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερις διαδοχικές ήττες και 13 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-6-7)!

Η απογοητευτική πορεία της ομάδας έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση

των οπαδών, οι οποίοι επισκέφθηκαν την προπόνηση και έθεσαν τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Παράλληλα, η διοίκηση προσέλαβε ως νέο τεχνικό τον Σεμπαστιάν Μέντες, ο οποίος παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την Ουνιόν Σάντα Φε.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρσέλο Μπράβο, που είχε αναλάβει προσωρινά, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Γκαρέκα, θα επιστρέψει στη Β' ομάδα. Ο Μέντες από την πλευρά του δήλωσε πως επιστρέφει σπίτι του. Σημειώνεται ότι ο 45χρονος τεχνικός είχε αγωνιστεί στη Βελές για μία οκταετία (1994-2002) ως ποδοσφαιριστής.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Μέντες θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βελές τα ξημερώματα κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί, με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί της El Fortin. Η Βελές είναι μόλις στην 26η θέση του πρωταθλήματος Αργεντινής (28 ομάδες συνολικά) και κινδυνεύει να πλησιάσει το αρνητικό ρεκόρ της με τα 18 σερί ματς χωρίς νίκη. Επίσης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της αν δεν βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Το θετικό είναι πως απόψε θα αναμετρηθεί με την αδύναμη Αρσεναλ Σαραντί, ο οποία έχασε την Κυριακή εντός έδρας με 2-0 από την Πλατένσε σε ένα κομβικό ματς για τη σωτηρία. Η Αρσεναλ, με ρεκόρ 5-2-14, είναι τελευταία (28η) τόσο στη βαθμολογία της Liga Profesional, όσο και στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού, καθώς είναι η μοναδική με συντελεστή κάτω από τη μονάδα. Έχει 0,97, όταν η 27η Ινστιτούτο έχει 1,048.

Η Βελές θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ που αναμένεται να δώσει η έλευση του Μέντες και να επιστρέψει επιτέλους στις νίκες. Δεν θα είναι εύκολο για την αδύναμη Αρσεναλ Σαραντί να αντέξει μέσα στο Αμαλφιτάνι. Ο άσος είναι φαβορί κοντά στο 1.80 και μπορεί να φτάσει και στο 2.25 σε combo με το Under 3,5. H Αρσεναλ άλλωστε, μετράει τέσσερα διαδοχικά Under 2,5, δέκα σερί Under 3,5 κι έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (15 γκολ) μετά την Μπάνφιλντ (14 γκολ).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βελές Σάρσφιλντ – Αρσεναλ Σαραντί: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.25), 03:30
Keywords
Τυχαία Θέματα