Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι με δύο κόντρες στο 2.65 και στο 5.70

Στουτγάρδη – Άιντραχτ: Η Στουτγάρδη με το σπουδαίο διπλό με 1-0 στο Ντόρτμουντ έφτασε στους 60 βαθμούς, έχει +7 από την αντίπαλό της και είναι αγκαλιά με την έξοδο στο Champions League. Και τρέχει αήττητο δέκα αγώνων, ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της, ωστόσο σε απόδοση μόλις 1.55 ο άσος της στο ματς με την Άιντραχτ δεν έχει αξία και προδιαθέτει για την κόντρα.

Η Άιντραχτ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κάθε άλλο, διεκδικεί με τη σειρά της την ευρωπαϊκή έξοδο και στα τελευταία δύο ματς κάπως

συμμαζεύτηκε αμυντικά, στις ισοπαλίες με Ουνιόν (0-0) και Βέρντερ (1-1). Και στη Στουτγάρδη έχει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς. Ξεκάθαρα η αξία στα δεξιά, για το ελκυστικό διπλό στο 5.70.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουν.: Η Μπόρνμουθ θεωρείται μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Premier League, έτρεχε σερί 4-1-0 αλλά το περασμένο Σάββατο είχε το πρώτο πραγματικό "χτύπημα" στο τελευταίο διάστημα. Προηγούνταν με 1-0 της Λούτον αλλά στο τελευταίο τέταρτο υπέστη την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1, ένα "πλήγμα" για τις επιδιώξεις της.

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builders σε Τορίνο και Στουτγάρδη

Και όταν βλέπεις την Μπόρνμουθ φαβορί στις αποδόσεις σε ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορείς παρά να κοιτάξεις στα δεξιά. Και μπορεί η Γιουνάιτεντ να έχει αμυντικά προβλήματα και σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν (Βαράν. Λίντελοφ, Έβανς, Μαρτίνες), ωστόσο ο τρόπος που κράτησε τη Λίβερπουλ στο 2-2 θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Έρικ τεν Χαχ. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό στο 2.65 έχει απόλυτη αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Στουτγάρδη – Άιντραχτ: 2 (απόδοση 5.70), 19:30 Mπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουν.: 2 (απόδοση 2.65), 19:30
Keywords
Τυχαία Θέματα