Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με το κίνητρο από την Ασία

Φινάλε στην Ιαπωνία, όπου ως το τέλος παραμένουν ανοιχτά τα περισσότερα μέτωπα. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των Γιοκοχάμα Μαρίνος την Παρασκευή με τη Νιγκάτα (0-0), η νίκη της Βίσελ είναι κομβικής σημασίας. για να καθαρίσει με τον τίτλο χωρίς να αγχώνεται για το αποτέλεσμά της στο ματς της αυλαίας στην Οσάκα με την Γκάμπα. Σε λογικά πλαίσια η απόδοση του άσου, η Ναγκόγια είναι σε προβληματική φάση εδώ και καιρό και η 3η θέση είναι πλέον μόνο μαθηματικά εφικτή.

Στη μάχη της παραμονής, σημαντικό είναι το παιχνίδι

που δίνει η Κασίβα με τη Σονάν, Σχεδόν από το πουθενά σε μπελάδες η Κασίβα, η ψαλίδα με την ουραγό Γιοκοχάμα έκλεισε σημαντικά. Αδιάφορη εδώ και καιρό η Τοσού, στόχος της σεζόν δεν ήταν άλλος από την παραμονή, τον εξασφάλισε και πλέον άδειασε ψυχολογικά. Γιοκοχάμα και Τοσού παίζουν μεταξύ τους, οπότε το συγκεκριμένο αποτελεί ευκαιρία για την Κασίβα να σωθεί από τώρα.

Προτελευταία αγωνιστική στην Κορέα, φαντάζει με τελικός παραμονής το Γκανγκβόν – Σουγουόν. Η άνοδος της Γκανγκβόν ήταν εμφανής πριν τη διακοπή με τέσσερις καλούς πόντους από δύο παιχνίδια και θέλει όσο τίποτα να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Για αυτό παλεύει πλέον και η Σουγουόν των 7 αγώνων χωρίς νίκη. Εκτός του κάκιστου σερί όμως όταν όμως χάνεις σε ντέρμπι από την ουραγό Σουγουόν των 10 παικτών ενώ έχεις προηγηθεί με 1-0 τότε υπάρχει και θέμα ψυχολογίας. Κρίσιμο ζευγάρι, πάμε με τον άσο φαβορί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, κουβέντα για τα γκολ μπορεί να γίνει στο Γιεγιού – Νταετζέον. Σωσμένη και επίσημα η Γιεγιού, καθάρισε και με την υπόθεση των μπαράζ παραμονής, οπότε κοιτά χωρίς κανένα πλέον άγχος την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τη νεοφώτιστη Νταετζέον που θα παίζει και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Ματς με κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον ή σκοπιμότητα, οπότε το πιθανότερο είναι να δούμε ανοιχτό ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βίσελ – Ναγκόγια: 1 (απόδοση 1.78), Σάββατο 07:00 Κασίβα – Σονάν: 1 (απόδοση 1.70 ), Σάββατο 07:00 Γιεγιού – Νταετζέον: Goal/Goal (απόδοση 1.60), Σάββατο 07:00 Γκανγκβόν – Σουγουόν: 1 (απόδοση 2.10), Σάββατο 09:30
Keywords
Τυχαία Θέματα