Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα σε Μίλαν και Ζιρόνα

11:26 3/2/2024 - Πηγή: Sport 24

Στη Serie A της Ιταλίας το φαβορί της ημέρας είναι η Μίλαν που θα αντιμετωπίσει τη Φροζινόνε εκτός έδρας. Η Μίλαν έρχεται ίσως από το πιο θεαματικό ματς του φετινού πρωταθλήματος -το 2-2 με την Μπολόνια- όπου από δικά της λάθη δεν κέρδισε. Θέλει να αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Φροζινόνε έρχεται από το δίκαιο 1-1 στη Βερόνα. Λογικό φαβορί η Μίλαν με το διπλό της να πληρώνει 1.65.

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση

στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Θα μείνουμε στο Ζιρόνα - Σοσιεδάδ. Η Ζιρόνα συνεχίζει το χαβά της, άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά πέρασε με 1-0 από το Βίγκο ενάντια στη Θέλτα. Στα 14 ματς το σερί χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έχει να χάσει από τις 30/09 και το 0-3 από τη Ρεάλ. Κόλλησε στο 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο η φιλοξενούμενη. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Μαγιόρκα στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, λογικό να το σκέφτεται, ενώ έχει και απουσίες. Ο άσος στο 2.10.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Εννοείται τα περισσότερα ματς της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας διεξάγονται το Σάββατο και μας ενδιαφέρει το Μάιντς – Βέρντερ. Στο χειρότερο ματς της αγωνιστικής, η Μάιντς έχασε οριακά 1-0 (72') στη Φρανκφούρτη. Τέλειωσε το ματς χωρίς τελική στο στόχο και έστω μία καθαρή φάση. Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη. Με φόρα από το ιστορικό διπλό στο Μόναχο, κέρδισε δίκαια 3-1 τη Φράιμπουργκ η Βέρντερ. Είναι στην καλύτερή της φάση, πρώτη φορά φέτος δύο κολλητές νίκες. Η διπλή ευκαιρία της Βέρντερ στο 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Ligue 1 της Γαλλίας υπάρχουν δύο παιχνίδια το Σάββατο και αξίζει να σταθούμε στο ένα από αυτά, το Ρεν – Μονπελιέ. Πρώτη φορά φέτος τρεις σερί νίκες η Ρεν στο πρωτάθλημα, πέντε σερί αήττητη σε επίσημα. Περίπατο στο α’ μέρος στη Λυών (3-0, νίκησε 3-2) προφανώς με φουλ ψυχολογία και ηθικό. Η Μονπελιέ αν και ήταν καλύτερη, εν τέλει έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Λιλ και έχει προβλήματα για το ματς που ακολουθεί. Ο άσος βρίσκεται στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης: X2 (απόδοση 1.75), 16:30 Ρεν - Μονπελιέ: 1 (απόδοση 1.60), 18:00 Φροζινόνε - Μίλαν: 2 (απόδοση 1.65), 19:00 Ζιρόνα - Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 2.10), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα