Σε τεντωμένο σκοινί οι Λέικερς, τρόμος με πιθανή μεγάλη απουσία του ΛεΜπρόν

18:54 1/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Η σεζόν τους βρίσκεται σε οριακό σημείο, η εξάδα της Δυτικής Περιφέρειας και η απευθείας πρόκριση στα playoffs μοιάζει πλέον με δύσκολο και ενδεχομένως πολύ μακρινό στόχο και οι Λέικερς αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση επιδεινώνεται αντί να καλυτερεύει καθώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του και ουδείς μπορεί να μαντέψει πότε θα γυρίσει στα παρκέ.

Όπως αποκαλύπτει το Athletic, ο Τζέιμς θα χάσει και τον επόμενο αγώνα, απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και πιθανότατα μερικούς ακόμη (ίσως υπάρξει... θέμα και με την συμμετοχή

του στο NBA All-Star Game 2022), καθώς οι πόνοι στο αριστερό γόνατο δεν υποχωρούν. Ο Βασιλιάς διανύει την 19η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, είναι 37 ετών και έχει μέσους όρους 29.1 πόντων (οι περισσότεροί του από τη σεζόν 2009/10 κι έπειτα), 7.7 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ, 1.6 κλεψιμάτων ανά 36.6 λεπτά συμμετοχής σε 36 αγώνες.

Οι Λέικερς είναι δεδομένο ότι θα του δώσουν όσο χρόνο χρειάζεται για να καλύψει το πρόβλημά του (δεν πρόκειται να το ξεπεράσει, απλώς θα προσπαθήσει να μην επιβαρύνει το κορμί του), την ώρα που ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κουβαλάει την ομάδα, ο Άντονι Ντέιβις μπαίνει και βγαίνει στο ρόστερ και οι υπόλοιποι δεν δείχνουν ικανοί να αναλάβουν σημαντικούς ρόλους. Η ομάδα του Λος Άντζελες είναι 9η στη Δύση με ρεκόρ 24-27, με τους Μπλέιζερς στο 21-30 και τους Σπερς (19-32), τους Πέλικανς (18-32) και τους Κινγκς (18-34) να κυνηγούν την ομάδα του Πόρτλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα