Στις 27 Οκτωβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί ανάμεσα σε Μπασκόνια και Βιλντόσα

08:49 7/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Στις 27 Οκτωβρίου 2023 ορίστηκε η δικάσιμος για την υπόθεση που εκκρεμεί ανάμεσα στον Λούκας Βιλντόσα και την Μπασκόνια, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Βάσκων, Φέλιξ Φερνάντεθ.

Η Μπασκόνια είχε καταθέσει μήνυση στον Αργεντίνο γκαρντ για αθέτηση συμβολαίου, όταν εκείνος επέστρεψε από το NBA και υπέγραψε με τον Ερυθρό Αστέρα μετά το ξεκίνημα της σεζόν 2022/23, ισχυριζόμενη πως όταν τον άφησε να φύγει για τις ΗΠΑ

συμφώνησε να διατηρήσει τα ευρωπαϊκά του δικαιώματα και ζητώντας αποζημίωση για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

"Η μετακίνηση του παίκτη έγινε χωρίς την έγκριση της Μπασκόνια η οποία δεν ενημερώθηκε γι αυτό ούτε έλαβε κάποιο χρηματικό ποσό. Αυτό αποτελεί παραβίαση της συμφωνίας που έγινε ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη όταν πήγε στο ΝΒΑ", είχε αναφέρει η Μπασκόνια με ανακοίνωσή της επί του θέματος τον περασμένο Οκτώβριο.

Πλέον, το θέμα θα λυθεί οριστικά μέσω της δικαστικής οδού, με τους εκπροσώπους του νυν παίκτη του Παναθηναϊκού να είναι αυτοί που θα παρευρεθούν στο δικαστήριο της Βιτόρια στις 27 Οκτωβρίου του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα