Τα συλλυπητήρια του Γιάννη Οικονόμου για το χαμό των δύο πιλότων: "Έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, δίνοντας με αυταπάρνηση τη μάχη"

Η είδηση του θανάτου των δύο πιλότων στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της Πυρκαγιάς στη Κάρυστο έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και έχει βυθίσει στο πένθος τους οικείους των δύο άτυχων ανδρών.

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες που πενθούν για την απώλεια των αγαπημένων τους ανθρώπων.

"Συντριβή και θλίψη

για τον αδόκητο χαμό των δύο πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, του Σμηναγού Χ. Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Π. Στεφανίδη. Έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, δίνοντας με αυταπάρνηση τη μάχη για τη σωτηρία της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους και ας δίνει κουράγιο στους οικείους τους. Κανείς μας δεν ξεχνά ότι ποτέ δεν αποτυχαίνουν αυτοί που θυσιάζονται για ένα μεγάλο σκοπό.

Το δυναμικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δίνει μάχη επί πολλές ημέρες, σε αντίξοες συνθήκες. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο τους και προσευχόμαστε για αυτούς. Κάνουν τόσα πολλά για όλους μας και την Πατρίδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα